Tot a punt per al començament del nou curs a Llucmajor

CEIP Sa Marina

L’Ajuntament ha duit a terme una sèrie de condicionaments i millores als centres escolars del municipi

Aquest divendres dia 10 de setembre comença el nou curs escolar 2021-22 i els centres educatius de Llucmajor ja ho tenen tot a punt per a l’inici d’aquest curs. Des de l’Ajuntament s’han duit a terme una sèrie de millores, reparacions i obres de manteniment per tal que totes les escoles comencin el curs en les millors condicions possibles.

D’aquesta manera durant els mesos en els que els centres públics han estat tancats s’ha duit a terme el canvi de tres centraletes contra incendis, s’ha renovat la pintura interior de dos centres d’educació infantil i primària i s’han duit a terme tasques de neteja general i reparació i millora de la il·luminació en tots ells. 

Així mateix, des de l’Ajuntament de Llucmajor s’ha decidit continuar cedint la via pública per a que es puguin dur a terme activitats de lleure en espais oberts en aquells centres on sigui necessari, i s’han modificat els horaris del servei de neteja per tal de tenir el màxim d’hores lectives cobertes.

Per dia 7 de setembre està previst que es dugui a terme la primera reunió del Consell Escolar Municipal d’aquest curs que, a més de membres de la comunitat educativa, comptarà amb la presència de representants de totes les árees implicades en aquest començament de curs, com Serveis Socials, Policia Local o Joventut.

Ho vols compartir?
Anterior
ESPAIS FAMILIARS curs 2021-22
Següent
Tres glops subministra l’aigua embotellada a l’Ajuntament de Llucmajor
Menú