Prop de 40 actes i activitats a les Festes de Sant Cristòfol de s’Arenal 2017

Prop de 40 actes i activitats a les Festes de Sant Cristòfol de s'Arenal 2017

Les festes comencen el 30 de juny amb el pregó del mestre Pau Tomàs Ramis

Divendres 30 de juny a les 21’00 hores, la Sala d’actes de les oficines municipals de s’Arenal acollirà el pregó de les Festes de Sant Cristòfol del 2017 que enguany va a càrrec del mestre Pau Tomàs Ramis amb el títol s’Arenal durant la II República. Una visió municipal. Serà el primer de prop de 40 actes i activitats que entre els dies 30 de juny i 10 de juliol es duran a terme a carrers, places, parcs i altres indrets del nucli costaner per a celebrar les festes en honor a Sant Cristòfol, patró de s’Arenal.

Entre els actes més destacats, una de les novetats serà el concert de Manu Tenorio (dissabte 8 de juliol 22’00 hores a la plaça Major) o el sopar a la fresca de divendres 7 de juliol en el qual participen prop de 800 persones. Aquest sopar està organitzat per l’Associació de Veïns Amics de s’Arenal i en el decurs del mateix es lliura un premi a la taula més divertida.

El ball també és molt presents en el programa amb diferents mostres i modalitats com ara el ball de bot, ballada popular, en línia, esportiu i modern, de saló i altres modalitats de coreografia com ara la Zumba o la gimnàstica rítmica.

També hi ha activitats per als infants i joves del nucli com ara la ja tradicional Pintada damunt l’asfalt, festa de l’espuma, aquàtica o la diada infantil i la juvenil.

Així mateix, el dia abans de Sant Cristòfol prenen protagonisme les motos i cotxes antics amb l’exposició a l’Avinguda Miramar. Aquests i altres vehicles seran beneïts en acabar la Missa en honor a Sant Cristòfol que se celebra el 9 de juliol a les 11’00 hores a la parròquia de la Mare de Déu de la Lactància.

La festa acaba el dia del Sant patró de s’Arenal, dilluns dia 10 de juliol, amb el lliurament de premis “Arenaler de l’any” per part de la revista S’Arenal Unit i l’Associació Cultural s’Unió de s’Arenal.

El regidor d’atenció ciutadana a s’Arenal, Miquel Serrà, explica que “hem preparat aquest programa amb molta il·lusió, escoltant les propostes dels residents del nucli costaner i esperem que, com sempre, siguin molt participatives. Volem agrair la col·laboració de totes les entitats, associacions, col·lectius i particulars que s’han implicat en l’organització de les festes”.

Documentació adjunta
321446. (Publicació dia 30-06-2017)

Ho vols compartir?
Anterior
Primer Torneig Beach Sport de les Festes de Sant Cristòfol
Següent
Aprovada definitivament i per unanimitat l’ordenança de convivència ciutadana
Menú