Prop de 200 persones gaudiran d’un sopar especial de cap d’Any gràcies a l’Ajuntament de Llucmajor

sopar

Per tercer any el consistori posa en marxa aquesta iniciativa que pretén donar suport a les persones més necessitades del municipi

El Club Nàutic de s’Arenal ha acollit avui les desenes de voluntaris i col·laboradors que per tercer any han participar a la iniciativa del sopar solidari de cap d’any de l’Ajuntament de Llucmajor. 

Aquesta iniciativa consisteix en l’elaboració i repartiment de prop de 200 menús entre les persones més vulnerables del municipi. Així al llarg del matí d’avui s’han elaborat i repartit a domicili a Llucmajor, s’Arenal i urbanitzacions aquests menús, que han consistit en: sopa de Nadal de primer pla, escaldums de pollastre i pilotes com a plat principal i taronges mallorquines de postres.

L’organització d’aquest sopar ha estat possible gràcies a la participació dels molts voluntaris i col·laboradors que cada any prenen part de forma desinteresada en aquesta iniciativa solidaria, que compta entre els voluntaris amb el batle del municipi, Éric Jareño i el regidor de Serveis Socials, Gabriel Rojo, entre molts altres.

Així, el passat mes de novembre va tenir lloc un dinar a Las Sirenas en el que varen recaptar els doblers necessaris per adquirir tot el material amb el que s’elabora aquest menú. 

El batle de Llucmajor, Éric Jareño, explica que “des de l’Ajuntament sabem que hi ha molt gent que ho estan passant malament i volem posar el nostre granet d’arena. Però tot això no seria possible sense la participació de tots els voluntaris i col·laboradors que d’una o altra manera ens ajuden a fer realitat aquest projecte, als qui volem agrair la seva tasca generosa i solidaria per ajudar a totes aquelles famílies que ho necessiten”.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament rebutja la desclassificació del Consell pel terme municipal de Llucmajor
Següent
Annex II de la modificació del Reglament municipal del servei de subministrament d’aigua potable
Menú