Prop de 10.000 persones han fet ús de les instal·lacions esportives de la platja de s’Arenal

Prop de 10.000 persones han fet ús de les instal·lacions esportives de la platja de s'Arenal

Iniciativa posada en marxa aquest estiu passat per impulsar pràctiques saludables

La iniciativa anomenada “Beach Sport” posada en marxa conjuntament per les àrees de Turisme i Esports de l’Ajuntament de Llucmajor ha estat titllada de “tot un èxit”. “Era una primera experiència de prova que no sabíem bé com aniria, i amb les xifres que ens han arribat, estem més que satisfets fins al punt que, de cara a la pròxima temporada turística, ampliarem horaris i també hi haurà més l’oferta de modalitats esportives”, coincideixen en assenyalar el regidor d’Esports, Tomeu Tugores i la de Turisme, Lucia Escribano.

Oferir de forma gratuïta la pràctica esportiva a s’Arenal, va néixer amb l’objectiu de millorar el tipus de turisme, eliminar hàbits incívics i potenciar-ne de més saludables mitjançant la pràctica de l’esport.

Segons les xifres de la memòria, han fet ús de les diferents instal·lacions 9.830 usuaris, amb una mitja de 80 diaris entre els dies 15 de juliol i el 15 de setembre, és a dir, 4 mesos. Per mesos, hi ha hagut 975 usuaris els 15 dies del mes de maig, 3.360 el juny; 2.834 el juliol, 2.131 l’agost i, finalment, 530 els 15 dies de setembre.

El perfil d’usuaris principals han estat turistes (78,31 %) mentre que el 21,69 per cent restant han estat residents. Majoritàriament han fet ús de les instal·lacions homes, (88,82 per cent) d’entre 16 i 30 anys (78,87%) per un 13,77 per cent d’entre 0 i 15 anys i un 7,36 per cent de més de 30 anys.

Cal recordar que s’ha oferit futbol, volei, handbol, rugbi, pales, indiaca, dianes, jocs de taula, disc volador (frisbee), bolos gegants o petanca. L’horari ha estat de 12’00 a 18’00 hores els set dies de la setmana.

“Hem oferit esport gratuït cada dia de la setmana amb unes instal·lacions molt bones per a la pràctica de l’esport i en una platja com la que tenim a s’Arenal. Pensam que és una bona iniciativa de cara al turisme i també als residents”, apunta Escribano.

Ho vols compartir?
Anterior
Bases i full d’inscripció del concurs de decoració comercial de Nadal de 2017
Següent
Cicle de Música Antiga de Llucmajor
Menú