Presentades les II Jornades d’Estudis Locals i l’edició de les actes de les de 2017

Presentades les II Jornades d'Estudis Locals i l'edició de les actes de les de 2017

Se celebren divendres 9 i dissabte dia 10 de novembre

Presentades les II Jornades d’Estudis Locals de Llucmajor que se celebren divendres dia 9 i dissabte dia 10 de novembre al Claustre de Sant Bonaventura.

Les jornades comencen a les 15.45h, amb la recollida d’acreditacions, salutació del regidor de Cultura, Lluís Segura (16.00h) i la conferència inaugural (16.30h) a càrrec del Dr. Pere Gabriel, catedràtic Emèrit d’Història Contemporània de la Universitat Autònoma de Barcelona: “Relacions amb Catalunya de l’esquerra llucmajorera el 1866-1939: alguns exemples”.

A les 16.15 hores, es presentarà l’edició de les Actes de les I Jornades d’Estudis Locals celebrades al 2017. “És una edició de 1.000 pàgines en dos volums realitzada amb molta cura per Illa Edicions”, ha destacat avui el regidor de Cultura, Lluís Segura, en l’acte de presentació de les segones jornades i de l’edició de les actes de les primeres. D’aquestes s’han editat 400 exemplars. Cada un dels ponents tendrà un exemplar gratuït i la resta estaran a la venda al Claustre de Sant Bonaventura al preu de 15€.

A l’acte de presentació hi ha assistit una de les ponents de les jornades, Catalina Salvà, qui dilluns (20.00h, al Claustre) presenta també el seu llibre “Les pedreres de marès. Identitat oblidada dels pobles de Mallorca”.

A l’enllaç del capdavall trobareu el cronograma, resum de ponències, formulari per a assistència i més informació.

Ho vols compartir?
Anterior
Agenda esportiva de la setmana
Següent
Fins a 15 colles participen en el correfoc solidari pel Llevant que se celebra a Llucmajor
Menú