Obert el termini per a presentar propostes als pressuposts participatius de 2018

Obert el termini per a presentar propostes als pressuposts participatius de 2018

Enguany, com a novetat, es poden presentar online.

S’ha obert el termini per presentar propostes per als pressuposts participatius de 2018 de l’Ajuntament de Llucmajor. Enguany, la novetat és que es poden realitzar votacions online al formulari que els ciutadans trobaran l’apartat de participació ciutadana del web municipal. També poden fer propostes presencialment a les Oficines d’Atenció Ciutadana de Llucmajor, s’Arenal i Badies.

També es duran a terme accions puntuals com ara la del pròxim dissabte, dia 5 de maig. L’equip de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Llucmajor serà present en el mercat de Badies, a la plaça Almirall Joan de Borbó, amb una parada informativa.

Com en l’edició anterior, l’Ajuntament de Llucmajor destina 150.000 euros als pressuposts participatius. El regidor de Participació Ciutadana, Tomeu Tugores, explica que les propostes han de servir per a finançar inversions en noves infraestructures o actuacions de manteniment de les existents”. Així mateix, les propostes “han de donar resposta a necessitats concretes i s’han de poder valorar econòmicament”. Una altra condició és que han de tenir visió de poble i generar una millora al conjunt del territori municipal i, en el cas de la zona d’urbanitzacions, hauran de tenir influència en almenys tres nuclis.

Del total, es destinaran 50.000 euros a cada una de les zones: Llucmajor, s’Arenal i Urbanitzacions. Una altra novetat és que poden fer propostes les persones empadronades a partir de 12 anys. Com l’any passat, també les no empadronades però amb alguna propietat al municipi i les entitats enregistrades.

El termini per fer propostes acaba el dia 27 de maig.

Documentació adjunta
331336. (Publicació dia 03-05-2018)
Enllaços

Ho vols compartir?
Anterior
Cicle de conferències en commemoració del 50è aniversri de les revoltes de Maig del 68
Següent
Dissabte, dia 12 de maig, torna la Pop up Store
Menú