Nou web turístic per aconseguir atreure turistes tot l’any al terme municipal

Nou web turístic per aconseguir atreure turistes tot l'any al terme municipal

El lloc visitllucmajor.com s’ha renovat amb experiències i fotografies

L’Ajuntament de Llucmajor ha modernitzat el seu lloc web turístic www.visitllucmajor.com per tal d’aconseguir l’arribada de més turistes i promocionar el municipi per rebre visites tot l’any. La regidora de Turisme, Lucia Escribano, explica que “a Llucmajor tenim cinc hotels oberts tot l’any i això ho hem d’aprofitar per fer venir més turistes en temporada baixa i aconseguir de mica en mica desestacionalitzar el turisme”.

Per això, el nou lloc web inclou un espai dedicat a les experiències que poden viure els visitants. Aquest espai inclou cicloturisme, cultura, esports, gastronomia, Llucmajor accessible, no sense la meva mascota, platges i cales, senderisme i visites i excursions. Així mateix, hi ha un apartat denominat Hivern on s’exposen les diferents ofertes existents en la coneguda com a “temporada baixa” i que, per exemple, inclou activitats a la mar com ara classes de vela, caiac i windsurfing, entre altres, que ofereixen el Club Nàutic Arenal (CNA) i el Club Nàutic de s’Estanyol (CNE).

Escribano explica així mateix, que s’ha dividit el municipi en tres grans blocs que són Llucmajor, s’Arenal i Costa de Llucmajor que té una extensió de 47 kilòmetres. “Al web, una millor important és que hem apostat per posar bones i impactants fotografies de tots els nuclis i de tota la riquesa paisatgística que tenim en el nostre terme municipal tant en els espais urbans com en els naturals”, explica Escribano.

Aquest espai web és present a totes les fires turístiques on assisteix l’Ajuntament de Llucmajor amb el lema elegit per a promocionar el municipi “El teu Llucmajor és únic”.

El web està en català, castellà, anglès i alemany i pròximament s’estrenarà la versió en francès. Des del punt de vista tècnic, està adaptada als darrers avanços tecnològics i és responsiva, és a dir, es pot veure i consultar amb qualsevol dispositiu. Així mateix, també s’aposta per promocionar el web a través de les xarxes socials destacant facebook i instagram.

Ho vols compartir?
Anterior
El termini per participar en el Concurs de Fotografia del dia de la Dona s’ha ampliat fins dia 20 d’abril
Següent
Agenda esportiva de la setmana
Menú