Mulla’t per l’esclerosi múltiple 2014

Mulla't per l'esclerosi múltiple 2014

Enguany la diada del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple es va celebrar el passat 13 de juliol. Al terme de Llucmajor es va dur a terme a la platja de S’Arenal.

La campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, duita a terme a un total de 35 punts diferents arreu de les illes, aquest 2014 es planteja un doble objectiu: sensibilitzar sobre aquesta malaltia, que no té cura, i recaptar fons per al manteniment del Punt d’Informació per a joves amb esclerosi múltiple.

Per tal de captar l’atenció i promoure la participació dels turistes de la zona, la publicitat de l’activitat es va fer també en anglés.

A la zona de la platja de s’Arenal de Llucmajor acotada per a l’esdeveniment es va instal.lar una carpa on els voluntaris portaren material divulgatiu de la campanya per vendre (camisetes, tovalloles, davantals…) i recaptar fons, informaren a totes les persones que es varen interessar i dugueren el control de la participació i dels metres nedats informant a la seu central de l’associació.

Si voleu més informació d’aquesta associació podeu adreçar-vos al seu web http://www.abdem.es/ o a través de les xarxes socials: per facebook a Abdem Esclerosi Múltiple i per twitter @EMdeMallorca

Ho vols compartir?
Anterior
L’Escola d’Estiu de Llucmajor, inici a tota marxa.
Següent
Cala Pi Solidari
Menú