Mor Joan Ferre i Pomar, impulsor de les festes religioses i tradicionals de s’Arenal

Mor Joan Ferre i Pomar, impulsor de les festes religioses i tradicionals de s'Arenal

El funeral se celebra dijous a les 19.30 h a s’Arenal

Ha mort a l’edat de 59 anys, Joan Ferre i Pomar, activista cultural, difusor i impulsor de les festes tradicionals, populars i religioses del municipi.

L’any 2014 fou l’encarregat de fer el pregó de les Festes de Sant Cristòfol de s’Arenal, un pregó que completà amb les fotografies de Jaume Llinàs. El centrà precisament a les Festes de s’Arenal perquè “el tema no podia ser d’altre que les festes del meu poble, s’Arenal (…)”. De fet, dedicà la seva vida a la “festa” que ell entenia com “aquell esdeveniment de caràcter religiós, lúdic, social, tradicional, etc. que té lloc als espais lliures i públics del poble”, diu en el pregó.

Fou impulsor de les festes de Sant Cristòfol o les de la Mare de Déu d’Agost de s’Arenal. Com a integrant dels Amics del Rei d’Orient participà també en moltes festes de caràcter popular i religiós com ara el carnaval i les festes de Pasqua quan, juntament amb les confraries, preparava el Davallament i la processó del Divendres Sant o l’Encontre, entre altres.

L’acompanyament al tanatori és avui dimecres de 16.00 a 19.00 hores a Llucmajor i el funeral demà a les 19’30 hores a S’Arenal.

Ho vols compartir?
Anterior
Llucmajor ret homentage a Maria Antònia Salvà en el 60è aniversari de la seva mort
Següent
La platja de s’Arenal tendrà passarel·la i zona d’ombra per a persones amb mobilitat reduïda
Menú