Millores a les zones esportives de sa Torre i Les Palmeres

Millores a les zones esportives de sa Torre i Les Palmeres

Inversió de 10.000 euros de les arques municipals

L’Ajuntament de Llucmajor ha realitzat millores a les zones esportives de les urbanitzacions de sa Torre i Les Palmeres, donant resposta així a demandes ciutadanes de les dues zones.

Concretament, s’han millorat les pistes poliesportives exteriors de Les Palmeres on s’han pintat les pistes existents de bell nou. Així mateix, a sa Torre s’han substituït les porteries i les cistelles existents i també s’ha col·locat una xarxa protectora per tal que les pilotes no arribin a l’avinguda. El regidor d’Esports, Tomeu Tugores, explica que “són millores que ens demanda la gent i que en la mesura que podem anam duent a terme. De fet, aquestes s’han pagat amb el romanent de tresoreria de l’Ajuntament de Llucmajor com a inversions financerament sostenibles i han costat 10.000 euros”.

Tugores apunta que “a banda de millorar les instal·lacions, també garantim la seguretat dels esportistes i també dels conductors de la zona de sa Torre, ja que les pilotes de joc acabaven sovint a l’avinguda i ara la nova xarxa ho impedirà”.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament de Llucmajor inverteix 70.000 euros en millores a les escoletes municipals
Següent
Agenda esportiva de la setmana
Menú