L’Obra Social “la Caixa” i l’Ajuntament de Llucmajor presenten Expocaixa Tecnorrevolució

L’Obra Social “la Caixa” i l’Ajuntament de Llucmajor presenten Expocaixa Tecnorrevolució

Dijous 23 de gener, es va presentar a Llucmajor l’ExpoCaixa Tecnorrevolució, una nova exposició per descobrir els avenços en tecnologies convergents.

Tecnorrevolució, organitzada per l’Obra Social “la Caixa” amb la col•laboració de l’Ajuntament de Llucmajor, es podrà visitar a l’ExpoCaixa instal•lat al Passeig de Jaume III del 23 de gener a l’1 de febrer de 2014.

Assistiren a l’acte d’inauguració, el Batle de Llucmajor, Joan C. Jaume Mulet, acompanyat d’altres regidors. Per part de “la Caixa” es compta amb la presència de Bartomeu Gomila Bibiloni, Director de l’Oficina de “la Caixa” de Llucmajor, Marta Llompart, Gestora Territorial de la Fundació “la Caixa” a les Illes Balears i Rafael Simón, coordinador tècnic Fundació “la Caixa”. També participaren a l’acte alguns professors de centres educatius de Llucmajor. Acte seguit es procedí a realitzar una visita guiada a l’exposició pel monitor de l’exposició

ExpoCaixa Tecnorrevolució és una exposició interactiva que itinera per tot el territori espanyol amb la finalitat de donar a conèixer els avenços de les tecnologies convergents, l’aplicació de les quals ha aportat progressos impensables; les seves interconnexions canvien el món que ens envolta i provoca una autèntica revolució en camps tan diferents com la construcció, el transport, l’agricultura, la medicina, l’educació o l’art.

Les tecnologies convergents fins i tot han estat font d’inspiració de diversos guions cinematogràfics, com ara Viatge fantàstic o Cariño, he encogido a los niños (Honey, I shrunk the kids)… Però el més important és el gir que ha comportat la seva aplicació en el camp de la salut, l’alimentació, la bioinformàtica, la indústria, la computació, les telecomunicacions, en una infinitat d’àmbits més, per aconseguir més benestar social.

Simular la manipulació d’àtoms per lluitar contra el càncer, conèixer l’estat de relaxació del cervell o ser capturat per la mirada de 64 ulls robotitzats són algunes de les propostes d’aquesta mostra.

Un espai expositiu singular. ExpoCaixa és una nova forma d’arribar a les persones. Es tracta d’un espai que posa a l’abast de tothom les exposicions itinerants de caràcter divulgatiu per estimular el coneixement i crear llocs de trobada; és una nova aposta de l’Obra Social ”la Caixa” per promoure els temes socials, científics i culturals Són exposicions que s’instal•len a l’exterior, en espais cedits per diferents municipis, per aconseguir una connexió més directa i enriquidora amb els ciutadans. A més, gràcies al seu format, ExpoCaixa permet una instal•lació senzilla, àgil i dinàmica.

ExpoCaixa Tecnorrevolució, sobre rodes. ExpoCaixa recorrerà tot l’Estat espanyol. Aquesta exposició interactiva, que està dividida en sis espais modulars, explica què són les tecnologies convergents i les seves aplicacions de futur, al mateix temps que fomenta l’interés pel coneixement científic i tecnològic a tots els ciutadans.

ExpoCaixa Tecnorrevolució
Del 23 de gener a l’ 1 de febrer de 2014

ExpoCaixa situat al Passeig de Jaume III
Llucmajor

Inauguració: dijous, 23 de gener a les 12h

Horari
De dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 21 h

Dissabtes, diumenges i festius, d’11 a 14 h i de 17 a 21 h

Visites escolars: Prèvia cita al telèfon 902 906 666.

Visites guiades: de dilluns a divendres a les 19 h. Dissabtes, diumenges i festius, a les 12.30 h i ales 19 h.

Reserves al 902 906 666

Entrada gratuïta

Ho vols compartir?
Anterior
Sant Antoni 2014
Següent
CARNAVAL 2014 – Llucmajor i Platja de Palma
Menú