Llucmajor se sumarà aquest estiu al repte per aconseguir la Bandera Verda de la sostenibilitat hostalera d’Ecovidrio

L’Ajuntament de Llucmajor i més de 130 establiments hostalers de la localitat competiran aquest estiu per fer-se amb la Bandera Verda de la sostenibilitat d’Ecovidrio. L’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d’envasos de vidre a Espanya celebra la cinquena edició de #MovimentBanderesVerdes, la seva reconeguda campanya estival que té com a objectiu posar en valor i reconèixer el compromís de l’hostaleria local i els ajuntaments en el reciclatge d’envasos de vidre, la protecció del medi ambient i l’avenç cap a un desenvolupament sostenible.

Així, Llucmajor competirà amb 30 municipis balears amb l’objectiu d’aconseguir o revalidar la “Bandera Verda de la Sostenibilidad” d’Ecovidrio que ja varen aconseguir Alcúdia y Menorca durant la passada edició d’aquesta iniciativa.

Aquest any, Ecovidrio també reconeixerà als dos establiments hostalers més responsables i compromesos amb la sostenibilitat de Les Illes, avaluant les seves iniciatives per a millorar la gestió del reciclatge de residus, el seu consum d’energia i aigua o la seva aposta per una compra sostenible, entre altres variables. Singlot Tapas de Son Servera (Mallorca) va ser el establiment hostaler premiat en la passada edició. Així mateix i com a novetat aquest any, a banda d’aquest reconeixement, Ecovidrio convidarà a dues persones de cada establiment guanyador a gaudir d’una master class i una degustació de plats oferts per un reconegut xef guardonat amb una estrella verda Michelin.

El Moviment Banderes Verdes és una campanya amb la qual, tots els estius, Ecovidrio s’alia amb municipis i hostalers per donar resposta als elevats índexs de consum d’envasos de vidre que es registren en zones costaneres del nostre país durant l’època estival. Durant els mesos d’estiu es consumeixen un terç dels envasos de vidre que es posen en circulació i prop del 50% dels residus d’envasos de vidre d’un sol ús que es posen al mercat són generats pel  sector hostaler. Conscient de la necessitat de fer costat a l’hostaleria, Ecovidrio posarà en marxa a un equip d’educadors ambientals per a dotar de mitjans, informació i incentius al sector HORECA de la costa espanyola.

Ho vols compartir?
Anterior
Acord de la Junta de Govern Local per la qual s’aprova la convocatòria i les bases que han de regir la cobertura provisional, en comissió de serveis pel sistema de concurs, de dos llocs de treball d’oficial de la policia local de la unitat nocturna
Següent
Contracte menor de servei d’actuacions musicals, artístiques i culturals per a les festes de les urbanitzacions de Badies de Llucmajor 2024
Menú