Llucmajor s’adherirà al sistema Viogèn per a la protecció de les víctimes de violència de gènere

Llucmajor s'adherirà al sistema Viogèn per a la protecció de les víctimes de violència de gènere

Celebrada la junta de seguretat local

Aquesta setmana es celebrà la junta de seguretat de Llucmajor. Hi assistí la delegada del Govern, Rosario Sánchez; el secretari general de la delegació, Ramon Morey; el director general d’Emergències del Govern de les Illes Balears, Pere Perelló; el batle de Llucmajor, Gori Estarellas; el tinent coronel de zona de la Guàrdia Civil de les Illes Balears, Antonio J. Orantos; el cap de la Policia Local de Llucmajor, Sergi Torrandell i altres membres d’aquests dos cossos de seguretat.

En el decurs de la junta, es coordinaren els diferents dispositius de cara a les properes eleccions generals del dia 28 d’abril i de les locals i autonòmiques del dia 26 de maig. Així mateix, l’ajuntament va fer constar en acta que començarà els tràmits per signar el conveni que permetrà a la seva Policia Local participar en la protecció de les víctimes de violència de gènere a través del sistema VioGèn.

Pel que fa a Llucmajor, també es tractà la propera campanya d’estiu a les zones costaneres, especialment a s’Arenal, i sobretot tot, allò que requereix la coordinació de la Policia Local i la Guàrdia Civil, com per exemple els dispositius que s’organitzen de cara a la nit de Sant Joan i altres esdeveniments multitudinaris.

Ho vols compartir?
Anterior
Agenda esportiva de la setmana
Següent
L’Ajuntament de Llucmajor convoca proves selectives per constituir una borsa de funcionaris interins administratius
Menú