Llucmajor s’adherirà al manifest SOS Turisme per demanar una acció conjunta per reactivar tots els sectors econòmics

Ajuntament_Llucmajor

El teixit econòmic de tot el municipi de Llucmajor s’ha vist greument colpejat pels efectes de la pandèmia.

La crisi és generalitzada a tots els sectors. Des de l’equip de govern volen adherir-se a la plataforma SOS Turisme, per tal de posar-se al costat d’empreses i treballadors, demanar unitat d’acció i exigir una política sanitària més contundent.

Per aquesta raó, al pròxim ple municipal, es durà una moció d’urgència per adherir-se a les reivindicacions que s’ha fet des de la plataforma. “És un moment per estar tots units, és un moment per a actuar tots junts i per això, vistes les reclamacions dels sectors econòmics, esperam que els partits de l’oposició votin a favor, així com ho varen fer amb la creació del comitè municipal de reactivació”, ha comentat el Batle, Eric Jareño.

Cal esmentar que el comitè municipal ja ha tengut la primera reunió amb representants d’empresaris del municipi. Una sessió on s’han recollit les demandes dels diferents sectors i que l’equip de govern s’ha compromès a estudiar-les. Ja està prevista una pròxima reunió per posar damunt la taula les possibles accions que es podran dur a terme des de l’Ajuntament.

Per l’Ajuntament de Llucmajor, tal com demana la plataforma, és important una doble via d’actuació; per una banda la sanitària i per l’altra banda l’econòmica. “Dins les possibilitats d’actuació que té l’administració local, ja hem repetit en nombroses ocasions que posarem a les persones i a l’economia al centre de l’acció política”, ha dit Jareño.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament de Llucmajor posa il·luminació de baix consum al Poliesportiu de S’Arenal
Següent
Llucmajor posa en marxa el projecte de millora de l’accessibilitat dels voltants del parc Rufino Carpena
Menú