Llucmajor presenta un pla pilot per a guanyar 86 noves places d’aparcament en s’Arenal

La batlessa de Llucmajor, Xisca Lascolas, acompanyada del regidor de Seguretat Jaume Garau i del Cap de la Policia Local Sergi Torrandell van presentar ahir un pla pilot per a reordenar els aparcaments de l’Avinguda Miramar de sArenal a veïns i comerciants de la zona, a més la reordenació inclou l’eliminació de l’estacionament d’autobusos al carrer Antoni Galmés, atès que pel seu horari dificultava als residents poder estacionar.

Amb aquesta reorganització la zona guanyarà 86 noves places d’aparcament en una zona que, amb l’arribada del turisme de temporada estival, augmenta els problemes d’aparcament.

Aquesta reordenació consisteix en l’habilitació del costat dret de l’Avinguda Miramar per a poder aparcar en zona ORA. L’últim tram de l’Avinguda Miramar s’habilitarà per a aparcament en la seva vorera esquerra per a afavorir els girs dels autobusos que circulin per la zona.

Aquesta prova pilot es posarà en marxa durant la temporada alta (entre juny i setembre) i servirà per a valorar els resultats obtinguts de cara a mantenir aquesta regulació d’aparcament durant tot l’any.

Amb aquesta reordenació l’Avinguda Miramar passarà a ser d’un únic sentit mentre estigui en vigor la prova pilot.

Per a la batlessa de Llucmajor Xisca Lascolas “aquesta mesura és necessària de cara a facilitar tant als residents com als comerciants un major espai d’aparcament que, en aquests moments, ja és necessari en la zona, tenint en compte que la situació s’agreuja a l’estiu”.

Per al regidor de Seguretat Jaume Garau “la mesura està molt estudiada per part de la Policia Local, tenint en compte les circumstàncies que dificulten més l’aparcament com poden ser l’augment de cotxes de lloguer en la zona en els mesos d’estiu”.

El Cap de Policia Local de Llucmajor Sergi Torrandell va aclarir que en aquests dies s’instal·larà la màquina d’expedició de tiquets d’estacionament regulat i a principis de juny es pintaran les línies que delimitaran la zona ORA i s’eliminarà la restricció al carrer Antoni Galmés. Aquesta última mesura també afavorirà el control per a les reserves d’autobusos d’estudiants”.

Ho vols compartir?
Anterior
Llucmajor aprova els seus pressupostos per valor de 50,4 milions d’euros
Següent
Acta de sessió de la prova d’aptitut per a obtenir el permís municipal de conductor de taxi
Menú