Llucmajor posa en marxa el procés de Pressupostos Participatius de 2024

L’Ajuntament de Llucmajor obrirà el pròxim 10 de juny el termini perquè els ciutadans empadronats a Llucmajor puguin presentar les seves propostes.

Llucmajor obre període de recepció de propostes per als seus Pressupostos Participatius des d’el pròxim dia 10 de juny fins al dia 23 del mateix mes.

En aquest procés podran participar totes les persones majors de 16 anys residents a Llucmajor perquè puguin traslladar quines idees i propostes consideren que poden ser positives per a millorar el municipi.

Des de l’Ajuntament de Llucmajor esperen que amb el nou procés de participació els veïns de Llucmajor puguin tenir un altaveu i poder de decisió en projectes de millora, ja que es destinaran 240.000 euros a la realització d’aquelles propostes que siguin secundades a través del procés de votació.

Com presentar propostes

Segons recull l’autoreglament del Pressupost Participatiu de 2024, cada ciutadà podrà presentar i votar fins a un màxim 3 propostes.

Les propostes es presentaran a través de la plataforma de Participació Ciutadana https://llucmajor.governalia.es

Una vegada recaptades totes les propostes, s’obrirà un procés valoració tècnica i econòmica per a validar aquelles propostes que siguin viables tècnica i econòmicament.

Els participants, han de tenir en compte que les propostes que presentin han de ser proposades que siguin de competència municipal i no tinguin un cost superior als 240.000 euros destinats al procés.

Aquest procés de valoració tècnica es realitzarà des del 24 de juny fins al 15 de juliol. D’aquesta manera, els ciutadans que vulguin participar de la votació telemàtica podran fer-ho des del dia 16 de juliol i fins al 31 de juny.

Ho vols compartir?
Anterior
Aprovació de les bases i de la convocatòria de les proves selectives per cobrir com a funcionari\a de carrera cinc (5) places de Tècnic d’administració del Grup A, subgrup A1, vacants a la plantilla, i incloses a l’oferta d’ocupació pública de l’any 2022 i 2023
Següent
Ordre del dia Ple 26 de juny de 2024
Menú