Llucmajor participa a la Fira INTUR de Turisme a Valladolid per destacar els valors naturals, patrimonials i culturals del municipi

Intur

S’ha presentat un catàleg de 79 experiències per descobrir la mescla de poble d’interior i costa al públic nacional

El batle de Llucmajor Eric Jareño i el regidor de Turisme, Ginés Saez, han participat aquest dies d’INTUR, un esdeveniment turístic que se celebra a Valladolid. Aquesta fira internacional està destinada al turisme d’interior i és la més reconeguda dins el territori espanyol. Llucmajor ha participat per presentar una oferta diferenciada dins la destinació Mallorca. El municipi ha presentat una extensa oferta de natura, cultura i gastronomia que es poden gaudir a través de 79 experiències. “El nostre objectiu és reforçar la imatge de Llucmajor com a destinació diferenciada; a més tenim diversos canals digitals on els visitants poden conèixer tot el municipi i gaudir d’una oferta excel·lent”, ha comentat Saez.

Aquest 2021 INTUR ha diferenciat entre els continguts dirigits als professionals i al consumidor final, fet que permetrà a expositors i visitants centrar el seu temps en aquelles activitats del seu interès i treure la màxima rendibilitat a la fira. Per això, des de Llucmajor s’ha fet un esforç per dur dos tipus d’informació; per una part la dirigida a empreses que operen al territori i per l’altra banda la dirigida als viatgers, destacant aquelles activitats com el cicloturisme que permeten desestacionalitzar.

“La nostra principal tasca, donada l’actual situació, és donar les passes per a recuperar el teixit empresarial del nostre municipi, amb accions com la participació a INTUR per atreure visitants a Llucmajor”, ha expressat Jareño. També s’ha subratllat, per part de l’Ajuntament la necessitat realitzar tot l’esforç necessari per impulsar els diferents sectors que són el motor econòmic del municipi.

Cal destacar que a la fira d’enguany hi participen 60 turoperadors, agències i empreses proveïdores de serveis. Aquest fet suposa poder donar a conèixer, a un tipus de públic nacional i internacional, una oferta d’allotjaments amb més de seixanta hotels i agroturismes. I, per descomptat, una zona d’interior i de costa molt especial a través de múltiples activitats.

Des de l’àrea de Turisme  s’està treballant per atreure visitants mitjançant els canals digitals. L’objectiu és poder arribar a un màxim de gent a través d’experiències tematitzades que poden atreure a diferents públics. D’aquesta manera es fa una posta decidida per destacar la gastronomia, l’esport, la cultura i la natura com a punts forts del municipi.

Ho vols compartir?
Anterior
Els alumnes de 2n d’ESO coneixen l’arxiu municipal de Llucmajor
Següent
Concessió de subvencions pel foment i regeneració del comerç local i la restauració del municipi de Llucmajor
Menú