Llucmajor licita la instal·lació de càmeres de control de trànsit en el municipi

L’Ajuntament de Llucmajor ha licitat la instal·lació de càmeres de control de trànsit en diferents urbanitzacions del municipi, així com en sArenal, després de la instal·lació d’una d’aquestes càmeres en la rotonda dels dofins” en Badia Blava l’any 2021.

Aquestes càmeres s’instal·laran concretament en SArenal, Son Verí, Cala Blava, Las Palmeras, Maioris, Puigderos, Sa Torre, Bahía Grande i Tolleric. 

Amb aquestes càmeres es persegueix l’objectiu d’una millor gestió del trànsit en aquestes zones, sabent en tot moments quina és la situació d’aquest, a més de poder actuar d’una manera més àgil en cas d’emergència.

Aquestes càmeres tindran a més la possibilitat de realitzar lectura de matrícules, en cas que això sigui necessari.

Per a Ginés Sáez, regidor d’Innovació de l’Ajuntament de Llucmajor, la instal·lació d’aquestes càmeres respon a una millora en la connectivitat del municipi, que redunda en una millora en la seguretat d’aquest”.

Éric Jareño, batle de Llucmajor, va declarar que “És una gran aposta de l’Ajuntament. Aquesta acció atén una demanda històrica per part dels veïns i veïnes de les zones en les quals s’instal·laran les càmeres, i és conseqüència, a més, dels excel·lents resultats que s’han obtingut a partir de la prova pilot que es va realitzar l’any 2021”.

A més, Jareño va afegir que estem satisfets com a Consistori, ja que s’han presentat ofertes per a aquesta licitació. A vegades, els concursos queden deserts i això suposa acumular retards a l’hora d’executar projectes necessaris per al municipi, com és el cas d’aquest”.

Ho vols compartir?
Anterior
Contracte menor de subministrament de material promocional per al servei d’educació viària de la Policia Local de Llucmajor
Següent
Llucmajor es presenta en la fira Free de Munic com un destí ideal per al turisme esportiu, cultural i gastronòmic
Menú