Llucmajor inverteix prop de 2,5 milions d’euros en la reforma i ampliació d’infraestructures i serveis

Ajuntament_Llucmajor

La sessió extraordinària del Ple d’aquest mes de setembre ha aprovat vàries modificacions de crèdit per a executar diversos projectes i millores en equipaments i serveis públics

El Ple d l’Ajuntament de Llucmajor ha aprovat en una sessió extraordinària celebrada avui diverses modificacions de crèdit per un total de 2.236.008,04 € per dur a terme diferents projectes de millora i renovació d’infraestructures i serveis d’arreu del municipi.

En aquest sentit, les majors inversions corresponen a diferents obres de reforma d’instal·lacions i espais municipals, com la renovació de l’enllumenat de Badia Blava, amb un pressupost d’1.081.314.96 € i l’asfaltat de carrers a diferents indrets del municipi, un 60% dels quals corresponen a urbanitzacions, per valor de 872.606,94 €.

A més amb aquestes modificacions de crèdit es duran a terme altres intervencions en espais públics i dotacions d’equipament com ara les inversions a instal·lacions esportives (34.884,57 €); la climatització dels CEIP de Sa Marina i Puig de Ros (30.000 €); l’adquisició de cadires i tabics per al claustre (35.422,16 €), entre d’altres. 

D’altra banda, es destinaran 70.000 € a cobrir les despeses derivades de les modificacions de les obres de la plaça Reina Maria Cristina; 25.335,99 € en les carrosses dels Reis i altres 57.959 € per a l’elaboració del projecte de la nova nau de la brigada municipal. 

En aquest sentit, Éric Jareño, batle de Llucmajor ha posat de manifest que “són inversions necessàries que s’han de posar en marxa després de molts anys de no fer actuacions importants al nostre municipi”. El batle afegeix que des del consistori “ja s’està treballant en les inversions que s’han de dur a terme durant el que queda de legislatura”.

Per la seva part la regidora d’Hisenda, Economia, Recursos Humans i Contractació Pilar Bonet explica que “desde de l’ajuntament continuam treballant per dur a terme els projectes que sabem que són necessaris per Llucmajor, i des de la nostra àrea hem fet un esforç per redistribuir el pressupost i poder donar cobertura a aquests projectes”. En aquest sentit la regidora assegura que “estam fent feina amb les inversions previstes per l’any que ve i estam preparant també tota la documentació per la propera convocatòria de subvencions per millores al municipi”.

Ho vols compartir?
Anterior
OFERTA FORMATIVA DE L’ESCOLA D’ADULTS DE LLUCMAJOR I S’ARENAL
Següent
Els 10 alumnes-treballadors de la primera promoció del programa mixt Hortus Major de l’Ajuntament de Llucmajor celebren la cloenda del programa SOIB Jove Formació i Ocupació
Menú