Llucmajor inicia la campanya de neteja dels torrents del municipi

L’Ajuntament de Llucmajor, mitjançant l’àrea d’Entorn i Manteniment Urbà, ha iniciat un any més la campanya de neteja i condicionament dels torrents del municipi, per a prevenir desbordaments i inundacions de cara a la temporada de pluges. L’objectiu és buidar els llits en aquells punts que normalment presenten més dificultats en els moments d’intenses precipitacions.

Aquestes campanyes es realitzen en aquestes dates estivals per a evitar que, amb l’arribada de les pluges de finals d’estiu, els torrents es vegin obstruïts i causin problemes de seguretat i inundacions.

És per aquest motiu que es prioritzen els trams de torrent que es troben pròxims a zones urbanes.

Els operaris i maquinària especialitzada s’encarreguen d’esbrossar els llits i retirar totes les restes de mala herba, residus o pedres que s’acumulen i que poden dificultar el discórrer de l’aigua pluvial.

En el torrent de Son Verí ja s’han iniciat les tasques de neteja, que corresponen principalment a l’eliminació de residus sòlids i de mala herba acumulada i es procedirà en els pròxims dies a netejar la resta de torrents que transcorren per trama urbana. El torrent dels Jueus es neteja dues vegades a l’any i, recentment, s’han iniciat també les tasques de neteja d’aquesta localització.

Ho vols compartir?
Anterior
Convocatòria per a la concessió d’ajudes a associacions de gent gran del municipi de Llucmajor de l’any 2022
Següent
Viu Mallorquinament
Menú