Llucmajor es promociona a la fira turística de Reisen Hamburg

Llucmajor es promociona a la fira turística de Reisen Hamburg

Una mostra finalista amb més de 70.000 visitants

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Llucmajor ha estat present amb espai propi a la fira turística de Reisen a Hamburg. La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Llucmajor, Lucia Escribano, destaca d’aquesta mostra que “és una fira finalista, sense intermediaris, és a dir, pel nostre estant han passat els clients directament, clients que es programen el seu viatge i que volen viatjar fora de la temporada alta, cerquen una oferta alternativa i creim que ens convé molt ser-hi present”.

“Enguany hem duit la sort que l’estant del Consell de Mallorca, on hi havia l’espai de Llucmajor, estava ubicat just a l’entrada del recinte i això ha fet que s’hi hagin aturat molts més potencials clients”, destaca Escribano, qui, pel que fa a Llucmajor, informa que “els clients s’interessaren molt pel senderisme, les rutes cicloturístiques i la ruta Llucmajor monumental”.

A més a més s’ha promocionat el vídeo i web Visitllucmajor Mallorca, la ruta accessible, finques i agroturismes, golf i les platges, etc.
En els 850 metres quadrats d’aquesta fira turística, hi passen més de 70.000 visitants i hi ha 50 països representats.

Ho vols compartir?
Anterior
I Marxa per la Dona a Urbanitzacions
Següent
L’Ajuntament de Llucmajor inverteix 175.000 € en millores als parcs infantils del municipi
Menú