Llucmajor es presenta en la fira Free de Munic com un destí ideal per al turisme esportiu, cultural i gastronòmic

El regidor de turisme de Llucmajor, Ginés Sáez, ha viatjat fins a Munic per a participar en la fira de turisme Free, on ha presentat l’oferta turística del municipi, destacant l’àmplia varietat d’activitats esportives, culturals i gastronòmiques que es poden realitzar en la zona.

Llucmajor és una destinació turística ideal per als amants de l’esport, amb opcions per als quals prefereixen els esports d’aigua, els esports d’aventura i els esports d’interior. A més, la zona compta amb nombroses instal·lacions esportives de primer nivell i és la llar d’alguns dels esdeveniments esportius més importants de l’illa de Mallorca.

Quant a l’oferta cultural, Llucmajor compta amb un patrimoni històric i artístic molt ric, amb una gran varietat d’edificis emblemàtics i festivitats locals.

Finalment, la gastronomia és una altra de les grans atractius de Llucmajor. Els visitants poden gaudir d’una àmplia varietat de plats típics de la zona, elaborats amb ingredients frescos i d’alta qualitat.

“Estem molt orgullosos de l’oferta turística de Llucmajor i creiem que la fira Free de Munic és una excel·lent oportunitat per a donar-la a conèixer”, afirma Ginés Sáez. “Estem segurs que els visitants que s’acostin al nostre estand trobaran activitats i experiències per a tots els gustos i edats”.

Ho vols compartir?
Anterior
Llucmajor licita la instal·lació de càmeres de control de trànsit en el municipi
Següent
Contracte menor de subministrament de productes d’higiene per al Patronat de la Residència de Persones Majors de Llucmajor
Menú