Llucmajor es presenta en Fitur com un destí sostenible i per a tot l’any

Una delegació de l’Ajuntament de Llucmajor composta per el batle Éric Jareño, el Regidor de Turisme Ginés Sáez i el regidor d’Esports Simó Adrover, viatgen aquesta setmana a Madrid per a presentar en Fitur 2023 l’oferta turística que ofereix el municipi.

Llucmajor és el municipi més extens de Mallorca, i per això ofereix un gran nombre de possibilitats al visitant, a més de comptar amb una àmplia experiència d’un sector molt acostumat a rebre turistes de tot el món i que busca la modernització i la sostenibilitat en un futur pròxim. De fet, Ginés Sáez, regidor de turisme de Llucmajor, assegura que “visitar Fitur després d’uns anys en què la fira de turisme més important d’Espanya i una de les més importants a nivell europeu ha estat amb menys participació a causa de la Covid, suposa una oportunitat única per a donar a conèixer el nostre municipi i els avantatges amb les quals compte per al visitant. Un clima inigualable, una oferta hotelera àmplia i preparada o una oferta cultural tot l’any, fan que el nostre municipi sigui, sens dubte, una excel·lent opció per a realitzar una escapada d’hivern o una estada més llarga a l’estiu. Comptem amb tot el que necessita el turista”.

Per a Simó Adrover, “Llucmajor compta amb un ventall molt ampli de possibilitats relacionades amb l’esport a l’aire lliure, no en va els quilòmetres de costa en els quals poder realitzar esports nàutics, establint base en qualsevol dels dos clubs nàutics que tenim en el municipi, o altres opcions com les rutes senderistes amb les quals comptem o els serveis que podem oferir a un cicloturista que visiti l’illa, fan que Llucmajor sigui un destí per a qualsevol època de l’any”.

En la visita s’han concertat diferents reunions per a conèixer de primera rajo solucions tecnològiques que es poden aplicar en un futur en el municipi, o bé per a conèixer les necessitats i el punt de vista de touroperadors i companyies hoteleres que operen a Llucmajor.

Per a concloure, l’alcalde de Llucmajor, Éric Jareño, va declarar que “Llucmajor és i ha de continuar sent, peça clau en el turisme de Mallorca i de les Illes Balears, per això creiem que acudir a aquesta mena de fires professionals, ajuda a mantenir en primera línia al municipi i és una excel·lent oportunitat per a donar-lo a conèixer”.

Ho vols compartir?
Anterior
L’ajuntament de Llucmajor dóna la benvinguda a l’alumnat treballador dels projectes mixts SOIB Jove
Següent
Ordre del dia Ple 25 de gener
Menú