Llucmajor es connecta amb bus directe a Son Llatzer

Des del dia 1 de novembre, els residents en el municipi de Llucmajor podran anar en bus de manera directa fins a l’hospital de Son Llatzer.

La L508 del TIB iniciarà el trajecte en sentit a Palma en el Club Nàutic de sa Ràpita, fent parades en s’Estanyol, Llucmajor, Polígon de Son Noguera i Parc Aquàtic Aqualand de s’Arenal, per a posteriorment continuar fins al centre comercial Fan, Hospital Són Llatzer i finalitzar en l’estació Intermodal de Palma.

Entre setmana la L508 comptarà amb onze freqüències des de les 06:45 del matí, sent l’última sortida de l’estació Intermodal a les 21:20. Els caps de setmana hi haurà deu freqüències entre les 07:30 i les 20:45.

Aquest nou itinerari suposa connectar per primera vegada, i de manera directa el municipi amb el seu hospital de referència.

Al mateix temps, i gràcies a la coordinació entre l’àrea de mobilitat de l’Ajuntament de Llucmajor i l’empresa col·laboradora del TIB que cobreix la L504 entre Tolleric i Palma, s’han modificat els horaris perquè, també partir de l’1 de novembre, els alumnes de l’IES s’Arenal no tinguin esperes a l’hora de tornar als nuclis de població del municipi de Llucmajor. Aquesta modificació horària ha sorgit de la col·laboració entre l’Ajuntament de Llucmajor, el TIB i l’IES s’Arenal.

Per a Raúl Dominguez, regidor de mobilitat de l’Ajuntament de Llucmajor, “aconseguir aquestes modificacions en totes dues línies ve dau per la bona sintonia amb el TIB i la comunicació amb l’IES s’Arenal. Les competències de transport no són de l’Ajuntament, però hem intentat fer veure a l’empresa responsable les necessitats dels residents a Llucmajor i ells han tingut a bé realitzar les modificacions que avui podem anunciar”.

Per la seva part Éric Jareño, batle de Llucmajor, va declarar que “estem molt satisfets d’haver aconseguit que els residents a Llucmajor tinguin via directa amb Son Llatzer. No és un tema de comoditat, que també, és un tema que hem de preocupar-nos per l’accessibilitat de les persones que no disposen de vehicle propi per a accedir a un servei sanitari”. També va declarar que “posar facilitats perquè els més joves puguin usar el bus és una inversió de futur de cara a un municipi més sostenible gràcies a la utilització del transport públic”.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament de Llucmajor adquireix un dron per a la Regidoria d’Urbanisme i Medi Ambient
Següent
P05 MODIFICACIÓ DE L’ORDENANÇA REGULADORA DEL PREU PÚBLIC PER LA PRESTACIÓ DE SERVEIS DE LES ESCOLES D’EDUCACIÓ INFANTIL
Menú