Llucmajor crea sis nous parcs en el municipi

A més, fa les tasques d’adequació d’altres tretze parcs a la normativa actual.

L’Ajuntament de Llucmajor ha anunciat la creació de 6 nous parcs i l’adequació de 13 més, en línia amb la normativa actual. Aquestes actuacions estan emmarcades en les millores d’infraestructures en les quals l’àrea d’Entorn i Manteniment Urbà ha realitzat una inversió durant aquesta legislatura de més de 7 milions d’euros.

La creació d’aquests nous espais verds i d’oci, així com l’adequació dels existents, s’emmarca dins de la política de millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Llucmajor, que busca potenciar l’ús de l’espai públic i fomentar la convivència i l’esport i entreteniment per als més petits a l’aire lliure.

Els 6 nous parcs se situen en diferents zones del municipi, amb la finalitat d’oferir una major oferta d’espais verds. Els parcs comptaran amb zones de jocs infantils, àrees de descans, i seran accessibles. Una de les noves ubicacions en les quals s’inclou un nou parc és la urbanització de Bellavista, una zona ja madura i que no comptava amb cap infraestructura d’aquest tipus fins ara.

D’altra banda, l’adequació dels 13 parcs ja existents es realitza en línia amb la normativa actual, amb l’objectiu de millorar la seguretat i l’accessibilitat d’aquests. Es millora la il·luminació, es renoven les zones de jocs infantils i es condicionen les zones de descans.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Llucmajor busca consolidar-se com un municipi compromès amb el medi ambient i amb la qualitat de vida dels seus habitants.

Per al batle de Llucmajor, Éric Jareño, ”La creació de nous espais d’entreteniment per als nostres veïns, és una cosa que considerem essencial. Els parcs són, sens dubte, un element que aporta un espai més amable dins dels nostres nuclis urbans. La nostra intenció ha estat cobrir aquesta demanda que ens vam comprometre a dur a terme”.

Al seu torn, el regidor d’Entorn i Manteniment Urbà, Bernadí Vives, va assegurar que “L’adequació dels parcs a la normativa no és només una qüestió de seguretat, també és important tenir en compte que, si en algun cas existia algun dèficit d’accessibilitat, aquesta situació ja no es repetirà. Els parcs han de ser accessibles per a tots i totes.”

Ho vols compartir?
Anterior
Convocatòria sessió Ordinària de Ple SES del dia 29/03/2023
Següent
Llucmajor conclou el procés de transformació de la plaça Major de s’Arenal
Menú