Llucmajor convoca la seva Junta de Seguretat Local per a planificar l’època estival i el desenvolupament de les eleccions del 28 de maig

Avui dilluns 24 d’abril, s’ha desenvolupat a Llucmajor la Junta Local de Seguretat convocada per a definir els serveis de seguretat de la temporada estival i el servei de seguretat en els col·legis electorals el pròxim 28 de maig.

La mateixa ha estat presidida per el batle Éric Jareño, i han participat en la mateixa el Secretari de la Delegació de Govern, el Director General d’Emergències, el Cap de la Policia Local, el Tinent de la Guàrdia Civil del Lloc de Llucmajor, dos comandaments de la Policia Local i el Secretari de l’Ajuntament.

Durant la reunió s’ha convingut a anticipar els dispositius de seguretat per a atallar possibles altercats amb els viatges d’estudis i realitzar un servei de col·laboració com l’any anterior que tan bons resultats va obtenir. Cal destacar que, segons fonts del Ministeri de l’Interior, Llucmajor és el municipi costaner que menys ha incrementat l’índex de criminalitat, arribant-lo a reduir en comparació amb 2019.

Per part del Batle i de Delegació de Govern, s’ha posat en valor la col·laboració entre tots dos Cossos de Seguretat i la més que cordial cooperació entre tots dos comandaments policials.

Per a finalitzar, s’ha distribuït la cobertura del servei de seguretat per als centres electorals del pròxim dia 28 de maig, amb la finalitat que tots els ciutadans puguin exercir el seu dret al vot amb seguretat.

Ho vols compartir?
Anterior
Contractació menor de l’ Associació Managelment Musical per a dur a terme l’actuació musical Trossets de Broadway programada per dia 4 de juny de 2023 al Claustre de Sant Bonaventura de Llucmajor
Següent
Contracte menor per a la revisió de l’estanquitat del netejafons Mariner 3S
Menú