Llucmajor contracta 14 joves desocupats per a dur a terme tasques d’interès general i social

Llucmajor contracta 14 joves desocupats per a dur a terme tasques d'interès general i social

Amb una subvenció de 223.899,55 € del SOIB, estatals i europees

L’Ajuntament de Llucmajor ha contractat un total de 14 joves desocupats, mitjançant el projecte denominat Feinajove Llucmajor II, per a majors de 18 anys i menors de 30. L’objectiu d’aquest projecte és ajudar els joves contractats per un període de 7 mesos, a obtenir la seva primera experiència laboral relacionada amb els seus estudis.

Aquest projecte permetrà realitzar un total de 3 obres i/o serveis d’interès general o social consistents en la promoció de l’oferta turística, cultural, educativa, esportiva, juvenil i de participació; la reestructuració i organització del mercat municipal així com els diferents immobles, vehicles i edificis municipals; l’agilització de tràmits i aproximació al ciutadà dins les àrees d’Ocupació, Serveis Socials i Intervenció.

Els joves, contractats en el marc del programa SOIB JOVE – QUALIFICATS ENTITATS LOCALS, estan inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Tenen estudis universitaris o de formació professional de grau superior. Ha estat gràcies a una convocatòria de subvencions per finançar projectes d’experiència professional per a l’ocupació de joves amb estudis de grau superior a les Illes Balears (publicada en el BOIB núm. 108, de 2 de setembre de 2017), finançat amb fons del SOIB, del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE), que ha suposat l’obtenció d’una subvenció de 223.899,55 €.

Amb aquesta darrera iniciativa, l’Ajuntament de Llucmajor i el SOIB hauran impulsat, en els darrers dos anys, la inserció laboral de més de 165 persones, la majoria a través d’aquest programa “Visibles” o altres com ara el RIL per a majors de 45 anys (any 2016), tallers de Garantia Juvenil com ara el projecte Bosc Major per a menors de 30 anys o Llucma Turist per a majors de 30 o el mateix de joves qualificats.

El batle de Llucmajor, Bernadí Vives i la regidora de Política Activa d’Ocupació, Francisca Almagro i la d’Atenció Social, Maria Antònia Gil, varen rebre els joves a l’Ajuntament de Llucmajor i els donaren la benvinguda en aquesta experiència laboral.

Ho vols compartir?
Anterior
La piscina de Llucmajor romandrà tancada fins dia 26 de desembre per un problema de fuites d’aigua
Següent
Les 10 alumnes acaben amb èxit el programa de formació i ocupació Llucmatourist
Menú