Llucmajor cedeix els solars destinats als nous Centres de Salut del municipi

L’Ajuntament de Llucmajor ha cedit oficialment els solars on es construiran els nous Centre de Salut del municipi, després d’haver completat en mesos anteriors les tasques de demolició de l’antiga fàbrica de sabates Yanko. Durant aquestes tasques es va demolir l’edifici principal de la fàbrica i es van gestionar adequadament els residus de l’obra, a més de realitzar una neteja integral del terreny per al seu lliurament en les millors condicions possibles.

L’adquisició d’aquest solar per part del Consistori llucmajorer en 2021 va tenir com a objectiu la construcció del futur Centre de Salut, que prestarà serveis tant a Llucmajor com a Algaida. L’Ajuntament va destinar un pressupost total d’1.011.500 euros per a la compra de l’edifici i la demolició d’aquest, sent 955.000 euros per a la compra i 78.000 euros per a la demolició.

El nou Centre de Salut de Llucmajor albergarà unitats de Fisioteràpia, Ginecologia, Radiografia o Rehabilitació, serveis que actualment no estan disponibles en el municipi i que suposaran un nivell de servei més adequat per a la població i per als professionals sanitaris.

El batle de Llucmajor, Éric Jareño, ha expressat la seva satisfacció i ha manifestat que “complim amb el compromís adquirit amb els habitants de Llucmajor, facilitant al IbSalut dos solars on poder edificar nous Centres de Salut moderns i complets”.

Cal recordar que la demanda d’un nou Centre de Salut a Llucmajor es porta produint des de diverses legislatures enrere, per la qual cosa ja es considerava una demanda històrica que l’Ajuntament ha atès.

A més, està prevista la construcció del nou Centre de Salut de Trencadors (S’Arenal), per a reemplaçar les instal·lacions actuals que presenten deficiències estructurals i no poden ser solucionades mitjançant obres d’ampliació o reforma.

A l’Ajuntament de Llucmajor esperen que tots dos projectes s’iniciïn abans que acabi el present any i que, una vegada finalitzats, millorin significativament l’atenció sanitària en la zona.

Ho vols compartir?
Anterior
Contracte de servei de psicòleg per a l’habilitació d’ús d’armes a 15 agents de la Policia Local
Següent
Contracte menor per a l’actuació musical Música Universalis, dia 15 d’abril de 2023, al Claustre de Sant Bonaventura
Menú