Llucmajor adjudica les obres de reparació del Santuari de Nostra Senyora de Gràcia

L’Ajuntament de Llucmajor ha adjudicat el contracte per a la reparació i reforma del mur exterior de l’esplanada de l’aparcament del Santuari de Nostra Senyora de Gràcia, el qual degué ser tancat al gener de 2017 a causa d’un lliscament de terres. La zona presentava un perill real per als visitants, la qual cosa va obligar a tancar el recinte i regular les visites mitjançant la sol·licitud de cita prèvia.

La licitació preparada pel Ajuntament de Llucmajor ha permès adjudicar la reparació i consolidació del mur de l’esplanada de l’aparcament, assegurant els dos trams que van sofrir el lliscament i sumen prop de 50 metres lineals.

Les obres van ser licitades recentment per un import de 349.188,07 euros provinents dels romanents de tresoreria. Aquesta licitació es va aprovar en el ple del passat mes d’abril de 2022.

El termini d’execució d’aquestes obres és de 3 mesos. Una vegada executades aquestes obres, el Santuari podrà tornar a obrir les seves portes sense restriccions de visites per motius de seguretat.

Cal destacar que des de febrer de 2022, les restes d’Antoni *Vadell, bisbe auxiliar de Barcelona i nascut a Llucmajor, reposen en el Santuari de Nostra Senyora de Gràcia. El Santuari adquireix així una importància encara major per als veïns de Llucmajor, per la qual cosa l’adequació del mateix sempre ha estat una prioritat per a l’Ajuntament.

El batle de Llucmajor, Éric Jareño, ha assenyalat que l’adjudicació d’aquest contracte “suposa complir un compromís adquirit amb els veïns i veïnes de Llucmajor, retornar-los la possibilitat de visitar el Santuari de Nostra Senyora de Gràcia i de poder visitar el lloc on descansa Antoni Vadell, pel seu exprés desig i el de la seva família”.

Ho vols compartir?
Anterior
Consulta prèvia en relació a l’Ordenança Municipal de Circulació
Següent
Contracte de servei de psicòleg per a l’habilitació d’ús d’armes a 15 agents de la Policia Local
Menú