L’IBSALUT exigeix a l’Ajuntament que es faci càrrec de l’esbucament de l’actual edifici per seguir endavant amb el projecte del nou centre de salut

Solar PAC

A la reunió mantinguda avui s’ha informat per primera vegada al consistori que ha d’assumir el cost de buidar el solar

El Servei de Salut de les Illes Balears (IBSALUT) ha exigit avui a l’ajuntament de Llucmajor que es faci càrrec de l’esbucament de l’edifici on està prevista la construcció del nou centre de salut del municipi, abans de poder continuar amb el projecte.

Durant la reunió mantinguda avui entre el batle del municipi, Éric Jareño, el regidor de Serveis Socials i Salut, Gabriel Rojo i el regidor d’Urbanisme, Guillem Roig amb Manuel Palomino, director de Gestió i Pressuposts, Mar Rosselló directora de l’àrea de Coordinació Administrativa i Yago Gómez, subdirector d’Infraestructures i Serveis Generals de l’IBSALUT, els representants del servei de salut han informat per primer cop al consistori de la necessitat que es facin càrrec del que costarà buidar el solar. 

Aquesta ha estat la primera vegada que des de l’IBSALUT es requereix a l’ajuntament la necessitat de dur a terme aquesta tasca i els responsables de la conselleria de salut han reconegut que “es tracta d’un error intern” que s’hauria d’haver comunicat abans al consistori. 

Des de l’Ajuntament s’han mantingut nombroses reunions, tant amb càrrecs polítics (el director general o el gerent) com amb tècnics de l’IBSALUT i ni uns ni altres varen informar en cap cas de la necessitat d’entregar el solar lliure d’edificacions.

Davant aquesta nova petició Jareño ha posat de manifest que “en cap moment se’ns va informar d’aquest fet, sinó ho haguessin plasmat al plec de condicions, tal i com varem fer en el seu moment amb absolutament tots els requisits que demanava l’IBSALUT. El plec de condicions i el ple de prescripcions tècniques que varem fer a l’Ajuntament era exactament igual al que els tècnics de la conselleria ens havien demanat. Si ens haguessin demanat això des d’un primer moment, evidentment ho hauriem inclós també”.  El batle afegeix que “aquest malentés ens sortirà car i farà que a Llucmajor encara haguem d’esperar més per poder cedir el solar i tenir finalment el nou centre de salut”.

Ho vols compartir?
Anterior
SUBVENCIONS NOMINATIVES 2021
Següent
REVISIÓ ORDINÀRIA ANUAL DE LLICÈNCIES DE TAXIS
Menú