Les 10 alumnes acaben amb èxit el programa de formació i ocupació Llucmatourist

Les 10 alumnes acaben amb èxit el programa de formació i ocupació Llucmatourist

Celebrat l’acte de cloenda d’aquest projecte que ha durat 10 mesos

Celebrat l’acte de cloenda del projecte mixt de formació i ocupació per a persones de 30 anys o més i que han conclòs amb èxit les 10 alumnes que l’iniciaren. Aquest projecte denominat Llucmatourist, ha estat realitzat per l’Ajuntament de Llucmajor i finançat amb fons de la Conferència Sectorial i el Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB). Al llarg de 10 mesos les alumnes s’han format en el certificat de professionalitat de nivell 3 “Promoció turística local i atenció al visitant” i al mateix temps han treballat com a “informadores turístiques” al municipi de Llucmajor.

A l’acte de cloenda hi ha assistit el batle de Llucmajor, Bernadí Vives i el director del SOIB, Pere Torrens; la directora del projecte, Núria Bosch i altres regidors de l’Ajuntament de Llucmajor com ara Lucia Escribano, Tomeu Tugores i Lluís Segura.

Torrens ha apuntat que, un cop conclòs el projecte, “es farà valdre perquè fa currículum, ja que és un nivell 3” i ha augurat que “estic segur que les dades d’ocupació seran altíssimes”. Per la seva banda, el batle de Llucmajor, Bernadí Vives, ha destacat que “aquestes polítiques de formació, inserció i ocupació són una aposta clara del nostre equip de govern (PSOE-Més-El PI) i ho demostra el fet que amb diferents projectes del SOIB com aquest, hem ocupat més de 260 persones”.

Després de les intervencions, les alumnes han realitzat una visita guiada a tots els assistents pels diferents espais del Claustre de Sant Bonaventura. Finalment, s’ha emès un documental sobre a tasca realitzada durant aquests 10 mesos.

L’Ajuntament de Llucmajor i el SOIB hauran impulsat, en els darrers dos anys, la inserció laboral de més de 165 persones, la majoria a través d’aquest programa “Visibles” o altres com ara el RIL per a majors de 45 anys (any 2016), tallers de Garantia Juvenil com ara el projecte Bosc Major per a menors de 30 anys o aquest de LlucmaTourist per a majors de 30 o el de joves qualificats.

Ho vols compartir?
Anterior
Llucmajor contracta 14 joves desocupats per a dur a terme tasques d’interès general i social
Següent
Gimcana fotogràfica FOC i ESPIRES
Menú