L’Ajuntament repartirà sopar per Cap d’Any entre els veïnats més necessitats

Ajuntament_Llucmajor

Prop de 200 persones en situació de vulnerabilitat podran gaudir d’un sopar solidari gràcies al consistori i als voluntaris i col·laboradors que participen en aquesta iniciativa

L’Ajuntament de Llucmajor repartirà el proper 30 de decembre un sopar entre els usuaris dels serveis socials del municipi que es troben en una situació d’especial vulnerabilitat. Es tracta d’una iniciativa del consistori que compta amb la participació de voluntaris i col·laboradors per tal d’aconseguir que tots els veïns de Llucmajor puguin celebrar el Cap d’Any.

El sopar, que consistirà en un entrant, un plat principal i un postre, es repartirà a domicili a prop de 200 persones entre Llucmajor poble, s’Arenal i les diferents urbanitzacions que formen part del municipi.

L’organització d’aquest sopar ha estat possible gràcies a la participació dels molts voluntaris i col·laboradors que d’una o altra forma prenen part en aquesta iniciativa. Així, el passat mes de novembre va tenir lloc un dinar a Las Sirenas en el que es varen recaptar els doblers necessaris per adquirir la matèria primera amb la que s’elaborarà el sopar. El Club Nàutic de s’Arenal cedeix una de les seves sales, mentre que Las Sirenas aporta el material i la feina, a més de les altres aportacions que duen a terme diferents col·laboradors i desenes de voluntaris que s’encarregaran d’elaborar i repartir el menjar.

En aquest sentit el batle de Llucmajor, Éric Jareño, explica que “des de l’Ajuntament sabem que hi ha molt gent que ho estan passant malament i volem posar el nostre granet d’arena. Aquest ha estat un any especialment difícil per a molts dels nostres veïnats i volem contribuir d’alguna manera a millorar-ho”.

Ho vols compartir?
Anterior
Oferta d’Ocupació Pública per 2021 de l’Ajuntament de Llucmajor
Següent
L’Ajuntament rebutja la desclassificació del Consell pel terme municipal de Llucmajor
Menú