L’Ajuntament reparteix 10.000 mascaretes a les associacions, entitats i ciutadans del municipi

Ajuntament_Llucmajor

L’Ajuntament repartirà les mascaretes fins a exhaurir existències entre les associacions, entitats i usuaris que ho sol·licitin

L’Ajuntament de Llucmajor posa a disposició de les entitats, associacions i ciutadans del municipi un total de 10.000 mascaretes quirúrgiques per a facilitar l’accés a aquest material de protecció ara que torna a ser obligatori el seu ús en exteriors. 

Des de les diferents àrees de l’Ajuntament es repartiran mascaretes a totes les associacions de veïnats del municipi, urbanitzacions i s’Arenal, a Càritas Llucmajor i Càritas s’Arenal i a la parròquia de Badies, a més de posar-ne a disposició dels usuaris a les oficines de Serveis Socials. 

A més, altres associacions i entitats com ara esportives, de gent gran, etc, poden demanar mascaretes que es repartiran entre tots aquells que ho sol·licitin fins a exhaurir totes les unitats.

El batle de Llucmajor, Éric Jareño, explica que “des de l’Ajuntament som molt conscients de la situació que estam visquent amb la pujada dels contagis, la nova variant òmicron, la proximitat de les festes de Nadal i les noves mesures que s’han posat en marxa entre les que destaca l’obligatorietat de dur mascareta en exteriors. Davant això hem volgut posar el nostre granet d’arena facilitant l’accés a aquest material de protecció a tots els ciutadans del nostre municipi”.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament de Llucmajor inverteix més de 300.000 € en la millora i asfaltat camins rurals
Següent
NOVA LLEI DE TRÀNSIT 2022
Menú