L’Ajuntament recepciona les obres de remodelació de les voreres de la Ronda Migjorn

Remodelació de les voreres de la Ronda Migjorn

El projecte ha tingut un cost de 80.000 € i un termini d’execució de dos mesos i mig.

  • Es soluciona així una reivindicació històrica dels veïnats que ara podran estacionar els seus vehicles sense fer malbé un lloc comú.

L’Ajuntament de Llucmajor ha recepcionat les obres de remodelació de voreres de la Ronda Migjorn  que ha dut a terme l’empresa ‘Queixal, Obras y Servicios’ amb un cost de 80.000 €, i un termini d’execució de dos mesos i mig.

L’acta de recepció de les obres s’ha dut a terme entre el regidor d’Urbanisme y Medi Ambient, Guillermo Roig; l’enginyer municipal, José Antonio Villalobos; el representant de l’empresa concessionària de les obres, Bartolomé Matas, i rubricat l’acord per l’Interventor accidental, Matías Veny.

Segons ha explicat el regidor, Guillermo Roig, es tracta d’unes obres de reforma, remodelació i rehabilitació d’unes voreres que es trobaven en mal estat des de feia molt temps. “Donam solució així a una petició històrica dels veïnats que ara podran estacionar els seus vehicles sense afectar a una zona comuna com és la Ronda de Migjorn”.

Ho vols compartir?
Anterior
Llucmajor inaugura 3 noves Àrees d’Aportació de Residus que se sumen al Parc Verd de Son Gall
Següent
L’Ajuntament realitza una enquesta en línia per conèixer el sistema de participació ciutadana que volen els llucmajorers
Menú