L’Ajuntament rebutja la desclassificació del Consell pel terme municipal de Llucmajor

Ajuntament_Llucmajor

El batle assegura que no és tracta d’una decissió consensuada, “a nosaltres ningú ens ha consultat”

El batle de Llucmajor, Éric Jareño, ha mostrat el desacord de l’Ajuntament del municipi amb la recent decisió del Consell de Mallorca en referència a la desclassificació del sòl al terme municipal. 

La modificació del Pla Territorial Insular (PTI) presentada pel departament de Territori del Consell de Mallorca contempla la desclassificació de 238 hectàrees a Llucmajor per a convertir-les en sòl rústic. “De les 700 hectàrees que es desclassifiquen a tot Mallorca, un 34% són al nostre municipi, una xifra desproporcionada amb la que no estam d’acord” explica Jareño.

El batle afegeix que “aquesta no ha estat una decissió consensuada ja que des del Consell ningú no s’ha posat en contacte amb aquest ajuntament per analitzar la decisió i les possibles repercusions que aquesta pugui tenir en el nostre municipi. Ningú ens ha consultat res”. El batle conclou que “des de l’Ajuntamet pensam que no és una decisió adequada a la que ens oposam completament”. 

En aquest sentit el regidor d’Urbanisme, Guillem Roig posa de manifest que “aquest nou Pla Territorial no ha tengut en compte l’opinió del nostre ajuntament i amb aquesta desclassificació haurem de tirar enrere molts projectes que prevists”.  D’aquesta manera, “les zones de Llucmajor que es veuen afectades són principalment S’Arenal, Las Palmeras, Badia Gran, el polígon de Son Noguera i una part del nucli urbà de Llucmajor poble”.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament repartirà sopar per Cap d’Any entre els veïnats més necessitats
Següent
Prop de 200 persones gaudiran d’un sopar especial de cap d’Any gràcies a l’Ajuntament de Llucmajor
Menú