L’Ajuntament donarà bonus de consum als residents per incentivar el comerç local

Noticia

Es destinaran 300.000 € a aquesta iniciativa que arrencarà per primavera.

Una iniciativa que es va gestar fa mesos i que veurà la llum ben aviat per ajudar al petit comerç a mitigar els efectes de la crisi econòmica.

L’Ajuntament de Llucmajor a través de les Regidories de Comerç i Turisme activarà en els pròxims mesos una campanya de promoció del comerç local mitjançant la donació de bonus als ciutadans perquè puguin fer compres dins el teixit comercial local, comerços, botigues així com bars i restaurants.

Així ho explica la tinent de batle de Comerç, Noemí Getino, qui ha especificat que queden exclosos els sectors de l’alimentació, productes farmacèutics, consum de tabac, alcohol i apostes. “Volem donar suport als comerços que han patit la pandèmia ja sigui tancant els seus locals com reduint l’aforament dels establiments”.

“Des de l’Ajuntament som conscients de la greu situació que viu el sector del petit comerç des de fa gairebé 11 mesos des que es va iniciar la pandèmia i com ha afectat en major o menor mesura, a la pràctica totalitat dels comerços a excepció de l’alimentació, farmàcia o altres productes essencials”.

Podran beneficiar-se d’aquest bonus tots els ciutadans empadronats i majors de 18 anys que facin una primera compra a un establiment del municipi, posteriorment, presentant el tiquet de compra i el DNI obtindran el seu bonus que podran utilitzar a qualsevol comerç adherit a la campanya en un termini determinat.

“Volem que els llucmajorers coneguin a fons tota l’oferta comercial que hi ha en el seu propi municipi i siguin conscients que no cal sortir del terme municipal per fer les seves compres”. “Moltes vegades tenim la inèrcia d’anar cap a Palma per fer les nostres compres sense ser conscients de la gran varietat de productes i serveis que tenim arreu de casa nostra”, diu la regidora.

Per la seva banda, el regidor de Turisme, Ginés Sáez, ha destacat “el patiment de bars i restaurants que han hagut de tancar les portes per no poder assumir les normes imposades per l’estat d’alarma o les noves restriccions que han aturat totalment l’activitat dins els locals i a les terrasses durant 15 dies, limitant el negoci a les consumicions per endur-se a casa. Amb aquesta iniciativa volem ajudar al sector de la restauració a mitigar un poc les pèrdues incentivant el consum entre la ciutadania”.

L’Ajuntament destinarà 300.000 € a aquesta iniciativa que ajudarà a les famílies i ciutadans a fer les seves compres en moments d’incertesa econòmica i als comerços adherits a pal·liar els efectes de la crisi generada per la Covid-19.

Ho vols compartir?
Anterior
Llucmajor comença amb una prova pilot per a instal·lar càmeres de tràfic a la zona de les urbanitzacions i S’Arenal
Següent
L’Ajuntament crearà un comitè politicosocial per a la creació d’un pla d’acció per ajudar a les empreses
Menú