L’Ajuntament de LLucmajor suspèn la Rua per mor de la situació pandèmica i els nivells d’alerta

Ajuntament_Llucmajor

El consistori es veu obligat per “responsabilitat” a prendre aquesta mesura. S’organitzaran reduïdes animacions infantils a Llucmajor, s’Arenal i Urbanitzacions.

Ajuntament de Llucmajor a decidit per “responsabilitat” suspendre la Rua 2022 per mor de la situació pandèmica i els alts nivells d’alerta.

“El Consistori lamenta haver hagut de prendre aquesta decisió però considera que per responsabilitat s’ha d’actuar amb precaució per evitar possibles contagis en una època en la que la transmissió de la covid-19 està a uns nivells molt alts”, explica el regidor de Festes, Ginés Sáez.

A més subratlla que, “hem esperat tot el que hem pogut per  salvar la celebració”, però indica que “la responsabilitat i el vetllar per la salut dels ciutadans ens ha duit a prendre aquesta mesura, que no és la que haguéssim volgut”.

Encara així, Sáez anuncia que “s’organitzaran animacions infantils molt reduïdes a Llucmajor, s’Arenal i Urbanitzacions, perquè al manco els més petits, que són en gran part el que més han petit les conseqüències de la pandemina juntament amb els més grans, puguin gaudir, en la mesura del possible, de la Rua; encara que sigui d’una manera molt controlada”. 

L’Ajuntament de Llucmajor ha optat per “esperar fins el darrer moment a prendre la decisió, per si l’estat d’alerta baixava”, però “ara ja no hi ha temps, perquè hi ha que tenir en compte que les carrosses i les comparses necessiten d’un temps mínim per organitzar-se i poder preparar l’esdeveniment”. 

“Lamentam molt haver de prendre aquesta decisió, però pensam que la salut de la gent és el més important”, diu el regidor, a la vegada que “esperam poder celebrar aquest i altres esdeveniments amb normalitat el més prest possible, perquè som conscients de què la gent està molt cansada d’aquesta situació”.

Per això, “optam al manco per intentar organitzar algo molt reduït pels més petits perquè ells, juntament amb els més majors, són que més han patit les conseqüències de la pandèmia”.

Ho vols compartir?
Anterior
Proves selectives per cobrir com funcionari/a de carrera una (1) plaça d’Informàtic del grup A, subgrup A1, vacant a la plantilla, i inclosa en l’oferta d’ocupació pública de l’any 2018
Següent
Retiren el vehicle abandonat des del passat mes d’agost al Delta Maioris
Menú