L’Ajuntament de Llucmajor signa un conveni per a reformar i millorar les estances de la Residència de Persones Majors

Éric Jareño, batle de Llucmajor, Catalina Cladera, presidenta del Consell de Mallorca, Sofia Alonso, presidenta de l’IMAS i Fina Santiago, presidenta de la Junta Rectora del Consorci han signat aquest matí un conveni per a reformar i millorar les estances de la Residència de Persones Majors del municipi, amb la finalitat d’incorporar-les a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència. Aquest projecte de reforma es durà a terme en tres fases. 

En la primera d’elles es desenvoluparà el projecte d’execució de la reforma integral de la residència, que contempla obres en dos trams. La segona fase inclourà les obres del primer tram, al costat de l’adaptació d’11 places i, finalment, la tercera fase estarà compresa per les obres del segon tram. Aquest conveni té un import màxim d’1.200.000€, que inclouen la totalitat de les despeses corresponents a la primera i segona fase del projecte. 

De moment, la tercera fase no està finançada ja que no es pot determinar el seu import fins que no finalitzi el projecte d’obra, el qual es concretarà durant la primera fase. Així doncs, el finançament de la primera i segona fase està a càrrec de les tres administracions col·laboradores, de manera que l’Ajuntament aporta 300.000€, el Consorci 750.000€ dels seus fons propis i l’IMAS contribueix amb 150.000€.

Per a Gabriel Rojo, regidor de Serveis Socials, Dependència i Tercera Edat “és un assoliment haver aconseguit en aquesta legislatura la signatura d’aquest conveni. Continuarem lluitant per obrir nous centres de dia i aconseguir més places per a les persones majors, especialment per a les dependents”. 

Per part seva, el batle Éric Jareño va declarar que “per a nosaltres la signatura d’aquest conveni és molt important, ja que garanteix una adaptació de les instal·lacions de la Residència de Persones Majors de Llucmajor que ajudarà a millorar la mobilitat dels i les residents en el seu dia a dia. L’Ajuntament per la seva part realitza una important inversió i agraïm la col·laboració i implicació de l’IMAS i del Consorci en aquest projecte”.

Ho vols compartir?
Anterior
Informació tornejos Zona Gaming
Següent
L’ Ajuntament de Llucmajor aconsegueix reduir les emissions de CO2 en més de 90 tones gràcies a la substitució de lluminàries
Menú