L’Ajuntament de Llucmajor retira contenidors i neteja punts d’abocaments de residus a foravila

L'Ajuntament de Llucmajor retira contenidors i neteja punts d'abocaments de residus a foravila

Emplaça als usuaris a dur l’orgànic a contenidors més propers al nucli urbà

L’Ajuntament de Llucmajor ha retirat 3 punts conflictius en matèria d’abocaments de residus a camins de foravila on fins ara hi havia contenidors d’orgànic, els de color verd. Concretament, són punts de recollida que estaven al camí de Can Guardiola, el camí Vell de Cala Pi i el caminal de Son Puigserver.

A aquests indrets hi havia contenidors de residus “però molts usuaris en feien un mal ús i deixaven tot tipus de restes com matalassos i mobles, restes de poda, material d’obra, entre altres restes, i a més de cada vegada es descontrolava més fins al punt que hem hagut d’optar per retirar els contenidors aquests punts i netejar-los”, explica el batle de Llucmajor, Bernadí Vives (El PI).

El batle afegeix que “els usuaris que fan un bon ús dels contenidors podran seguir deixant l’orgànic a poca distància d’on hi havia aquests punts de recollida. Són punts més propers al nucli urbà i que estan a poca distància dels que hem llevat. Com que estan més controlats no presenten problemes perquè la gent va més alerta a deixar-hi restes indegudes com succeeix a foravila. A més també poden fer ús dels parcs verds que tenguin més a prop. El que no feim és deixar a la gent fora opcions”.

Vives aprofita per informar que “aviat esperam poder anunciar l’ampliació de l’horari d’obertura dels parcs verds”.

Ho vols compartir?
Anterior
Convocatòria i ordre del dia del ple ordinari del mes de maig
Següent
Tallers de conversa en català estiu de 2017 nivells B2 i C1
Menú