L’Ajuntament de Llucmajor reb una subvenció per a seleccionar a 30 persones gràcies al programa Reactiva 2021

Ajuntament Llucmajor

Les persones beneficiaries treballaran a diferents àrees del consistori i a la residència de gent gran.

Les persones beneficiaries treballaran a diferents àrees del consistori i a la residència de gent gran.

El programa compta amb un finançament de 419.889,86€, dels quals 289.259,02€ corresponen a la subvenció total sol·licitada al SOIB i la resta, 130.630,14€ és l’aportació de l’ajuntament.

Aquesta iniciativa “té per objecte millorar les possibilitats d’accés de col·locació de les persones desocupades en el mercat laboral”, explica el batle Eric Jareño, qui afegeix que “el programa Reactiva 2021 és una altra de les fòrmules emprades pel consistori per fomentar la contractació al municipi en moments econòmics tant inestables per mor de la COVID-19”.

En aquest sentit, la regidora d’Ocupació, Xisca Lascolas, explica que “Reactiva 2021, juntament amb els Projectes Mixtos, són plans que permeten a l’Ajuntament de Llucmajor fomentar contractacions”.

Les persones destinatàries d’aquestes contractacions són: Línia 1, joves desocupats/des menors de 30 anys; Línia 2, desocupats/des de llarga durada de 30 anys o més; Línia 3, resta de persones desocupades de 30 anys o més que no estiguin en situació d’atur de llarga durada. “És important també que el programa permet prioritzar la contractació de persones que provinguin de sectors especialment afectats per la crisi econòmica causada per la Covid-19”, recorda Lascolas.

El programa contempla que les contractacions es duguin a terme en un únic torn, en termini d’execució entre el 15 d’octubre de 2021 i el 31 d’agost de 2022.L’execució del programa es realitzarà entre el febrer i l’agost de 2022.

Els perfils seleccionats per aquesta convocatòria són:

– Ajuntament:

Línia 1: Línia 2: Línia 3:
– Auxiliars administratius
– Oicial 2a jardineria
– FPGS Delineant
– FPGS Informàtica
– Oficial 1a picapedrer
– Peó neteja vehícles
– Peó jardineria
– Oficial 2a picapedrers
– Peons picapedrers
– Educadors/es infantils
– Oficial 2a pintura
– Logopeda – Residència

Línia 3:
– Auxiliars infermeria
– Oficial 2a manteniment
– Oficials 2a cuina
– Netejadors/es
– Conserge

Aquest programa ha estat promogut pel SOIB i cofinançat pel FSE i la Conferència Sectorial. L’iniciativa resulta molt adequada per quant promou la contractació posterior i permet a persones que per qualsevol circumstància han sortit del mercat laboral, tenir l’opció d’accedir-hi, més encara en un temps especialment difícil per a trobar i tenir continuïtat de feina.

Ho vols compartir?
Anterior
Ordenança fiscal reguladora de la taxa per utilització privativa o l’aprofitament especial del domini públic local
Següent
Reglament de la carrera professional horitzontal del personal de l’Ajuntament de Llucmajor
Menú