L’Ajuntament de Llucmajor publicarà una segona convocatòria d’ajudes extraordinàries al teixit empresarial del municipi

Ajuntament_Llucmajor

El consistori tornarà a treure les ajudes per a empreses i autònoms amb canvis a les bases per facilitar-ne la sol·licitud

L’Ajuntament de Llucmajor publicarà una segona convocatòria d’ajudes extraordinàries adreçades al teixit empresarial del municipi, les bases de les quals s’aprovaran en junta de Govern a les primeres setmanes de novembre. Un cop aprovades les bases es publicaran al BOIB i s’inciarà el període de sol·licitud de les ajudes. 

En aquest sentit, tal i com explica la regidora d’Hisenda, Recursos Humans i 

Contractació Pública, “a la primera convocatòria d’ajudes des de l’ajuntament ens varem fonamentar, como no podia ser d’altra manera, en la seguretat jurídica, i en el criteri i suport dels tècnics de la casa, fet que ens dona la seguretat que mai haurem de demanar una devolució a les ajudes que se paguin”. 

En relació a la segona convocatòria, des de l’ajuntament s’ha treballat amb diferents gestories, amb l’objectiu de millorar el procediment de justificació per l’adjudicació dels imports econòmics, perquè no volem deixar ningú sense el nostre suport. 

D’aquesta manera amb aquesta segona convocatòria, es facilitarà la documentació a la gent que tributa amb mòduls, que són per exemple els taxistes, i petit comerç, sempre tenint en compte la seguretat jurídica i tècnica. 

Així mateix, en aquesta segona convocatòria s’han adaptat els temps de presentació per millorar la recepció de les ajudes, i s’ha decidit augmentar la quantia de les ajudes fins arribar a duplicar alguns dels imports. A més, les empreses i autònoms, que hagin rebut una ajuda en la primera convocatòria podrán solicitar la resta de l’ajuda fins a arribar al mateix import de la segona convocatòria,  presentant un certificat d’estar al corrent de deutes amb l’ajuntament. 

Per la seva part el batle de Llucmajor, Éric Jareño posa de manifest que “des de l’Ajuntament volem deixar clar que la intenció d’aquest equip de govern és adjudicar la totalitat de la quantia aprovada en primera instància, i estam fent feina als pressuposts de l’any que ve per a poder incorporar més línies d’ajudes dins el 2022. 

No podem oblidar que aquesta crisi no afecta només als darrers anys”. 

El batle afegeix que “lamentam profundament que els partits Llibertat Llucmajor, i MES per Llucmajor facin les declaracions que han fet en referència a les ajudes que vàrem aprovar, ja que aquesta actitud enlloc de sumar, resta, i ara és el moment de fer pinya i posar-nos al costat dels nostres empresaris”.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament de Llucmajor reclama mesures efectives per a la consolidació del personal interí
Següent
Convocatòria per a la concessió d’ajudes a activitats esportives i de foment de l’esport en edat escolar del muncipi de Llucmajor per a l’any 2021
Menú