L’Ajuntament de Llucmajor organitza la seva I Escola de Pàsqua per a nins i nines del municipi

La primera Escola de Pàsqua, creada per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Llucmajor, es durà a terme als nuclis de Llucmajor i s’Arenal, en horari entre les 9.00 a 14.00 hores, durant els dies de vacances.

Les places són limitades. Es podrà sol·licitar plaça de forma telemàtica a partir de dia 4 d’abril.

Les escoles de vacances de Pàsqua s’enmarquen dins el programa de conciliació de la vida familiar i laboral impulsat pel consistori.

Enguany, l’activitat s’oferirà a cost 0 per a les famílies, gràcies a la subvenció de la Conselleria d’Afers Socials i Esports en el marc del Plan Corresponsables.

El regidor de Joventut, Simó Adrover, explica que “l’objectiu d’aquesta escola és fomentar que els nins disposin d’una oferta lúdica al municipi durant les vacances de Pàsqua, a la vegada que permeti als pares conciliar la seva vida familiar i laboral”.

“És crea una oferta de la que realment es beneficia tota la familía i això com a Ajuntament ens congratula”, diu Adrover.

Altres ofertes

D’altra banda, des de l’Àrea de Joventut es continua treballant en propostes de temps lliure socioeducatiu per a joves, de cara a l’estiu.

Hi ha previst que comenci un curs de dinamització d’activitats de temps lliure infantil i juvenil (monitor-a de temps lliure).

La part teòrica del curs serà mixta: el mes de juny, 49 hores en línia; i el mes de juliol, la resta d’hores de forma presencial. Així, el mes d’agost es podran dur a terme les pràctiques a les escoles d’estiu municipals. D’altra banda, hi ha previsió d’engegar una proposta d’activitats per a joves a partir de dues franges d’edat: de 12 a 14 anys, i de 14 a 17 anys.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament de Llucmajor bonificarà el 95% de la Plusvàlua als hereus, el màxim permès per la Llei
Següent
L’Ajuntament de Llucmajor crea un parc de calistènia pel foment de la vida sana i saludable
Menú