L’Ajuntament de Llucmajor licita un nou contracte per a arreglar voreres per valor de 400.000 euros

L’Àrea d’Entorn i Manteniment Urbà de l’Ajuntament de Llucmajor destinarà a l’arreglo de voreres prop de 400.000 euros. Aquesta iniciativa té com a objectiu millorar la qualitat de vida dels ciutadans i garantir la seva seguretat i una millor accessibilitat en les vies públiques.

Aquest contracte és una continuació de la iniciativa iniciada l’any passat en el mateix sentit. En aquell moment, es van destinar importants recursos a la millora de la infraestructura viària i per als vianants del poble de Llucmajor, amb l’objectiu de millorar les zones més deteriorades. D’aquesta manera es pretén donar una continuïtat a aquest projecte, recentment finalitzat en una primera fase.

En aquesta nova etapa, l’Ajuntament de Llucmajor executarà la renovació de les voreres de nou cèntrics carrers del poble, la qual cosa suposarà una actuació en més de 3.350 m² de voreres.

Bernadí Vives, regidor d’Entorn i Manteniment Urbà, indica que “En aquesta nova fase s’actua a Llucmajor poble, però tenint en compte que en fases esdevenidores s’actuarà a les Urbanitzacions més antigues per a anar reparant i adaptant voreres que ho necessitin”.

Per part seva, el batle de Llucmajor, Éric Jareño, va manifestar que “amb aquesta nova iniciativa, l’Ajuntament de Llucmajor reafirma el seu compromís amb la millora d’infraestructures necessàries per als veïns i veïnes del municipi, invertint en la seva seguretat i en unes voreres que millorin l’accessibilitat dels nostres carrers”.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament de Llucmajor i el Patronat de la Residència de Persones Majors de Llucmajor donen la benvinguda a les 11 persones contractades gràcies al programa SOIB Reactiva 2022
Següent
Convocatòria Ordinària de proves per obtenir el permís municipal de conducció d’autotaxis
Menú