L’Ajuntament de Llucmajor inverteix més de 300.000 € en la millora i asfaltat camins rurals

Asfaltat carreteres

Ja han començat les obres que afectaran un total de sis camins rurals del municipi per millorar-ne la seguretat i conducció

L’Ajuntament de Llucmajor ja ha iniciat les obres de millora i asfaltat de sis camins rurals del municipi amb l’objectiu de millorar la seguretat d’aquestes vies i facilitar la conducció i el trànsit de vehicles per aquests camins.

En concret, la regidoria de Entorn i Manteniment Urbà destina un total de 302.000 € en arreglar els sotracs i asfaltar diversos trams dels camins de Son Granada (1.550m), Son Palmer (1.352m), Llobets (2.490m), Son Miquel Joan (55 m), Binificat (1.044m) i Galdent (430m). 

En aquest sentit el responsable de l’àrea, Bernadí Vives, explica que “tot i que som conscients de les possibles molèsties que aquestes obres puguin ocasionar als usuaris d’aquestes vies són unes millores molt necessàries ja que s’han de reparar i asfaltar degut al desgast que han patit al llarg dels anys”.

Per la seva part el batle de Llucmajor, Éric Jareño explica que “fins ara s’han anat reparant els sotracs i s’han duit a terme algunes millores puntuals, però és important dur a terme un reasfaltat complet amb l’objectiu de millorar la seguretat de tots aquests camins per tal de facilitar el trànsit dels vehicles que hi circulen”.

Ho vols compartir?
Anterior
Borsa de treball de personal laboral de professors/es d’adults per a posteriors contractacions com a personal laboral temporal
Següent
L’Ajuntament reparteix 10.000 mascaretes a les associacions, entitats i ciutadans del municipi
Menú