L’Ajuntament de Llucmajor inverteix 70.000 euros en millores a les escoletes municipals

L'Ajuntament de Llucmajor inverteix 70.000 euros en millores a les escoletes municipals

Amb el romanent de tresoreria com a inversió financerament sostenible

L’Ajuntament de Llucmajor destina 70.000 euros en diferents millores de seguretat, aïllament i calefacció a les escoletes municipals. Aquesta inversió s’ha realitzat amb el romanent de tresoreria de l’Ajuntament de Llucmajor com a inversió financerament sostenible.

Per una banda, ha aprofitat les passades festes de Nadal per a dur a terme unes millores pendents a l’escoleta municipal “Fada Morgana”. La inversió ha estat de 50.000 euros, i amb els quals s’han canviat les portes de la zona interior i també les finestres dels exteriors, per tal de millorar els accessos i també l’aïllament del centre d’educació de 0 a 3 anys.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Llucmajor, Maria Barceló, ha explicat que “les portes interiors s’han millorat per tal de garantir una major seguretat del tancament i amb el canvi de les exteriors, el centre queda més aïllat tèrmicament, amb la qual cosa milloram el benestar dels infants i la despesa econòmica”. Així mateix, amb aquesta millora “hem guanyat un espai a l’entrada, ja que la porxada d’accés queda ben aïllada i integrada dins el que és el recinte del centre”.

Cal recordar que a l’estiu de 2017, es va dur a terme una millora integral de l’escoleta “Fada Morgana”. Les obres comptaren amb un pressupost de 151.250 euros provinents d’una ajuda del departament de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca dins un pla especial d’inversions financerament sostenibles. “D’aquest projecte de millora integral, varen quedar algunes coses per millorar i hem aprofitat per realitzar-les ara”, afegeix Barceló.

Per altra banda, l’Ajuntament de Llucmajor també realitzarà una inversió de 20.000 euros en millores en els sistemes d’aire condicionat de l’escoleta Penya-segat de la urbanització de sa Torre. En aquest sentit, cal destacar que “per passar aquest hivern l’Ajuntament de Llucmajor ha hagut de reforçar els radiadors que teníem amb nous aparells a causa de la impossibilitat de poder contractar amb temps i forma les millores que requeria el sistema de calefacció i aire condicionat d’aquest centre”, explica Barceló qui informa que “si no hi ha res de nou, el proper mes de febrer s’adjudicarà aquest contracte de millora”.

Ho vols compartir?
Anterior
Convocatoria i Bases que han de regir la provisió del lloc de Cap dels Serveis Jurídics, pel sistema de lliure designació
Següent
Millores a les zones esportives de sa Torre i Les Palmeres
Menú