L’Ajuntament de Llucmajor inverteix 175.000 € en millores als parcs infantils del municipi

L'Ajuntament de Llucmajor inverteix 175.000 € en millores als parcs infantils del municipi

A compte del romanent de tresoreria i com a inversió financerament sostenible

L’Ajuntament de Llucmajor destina una partida de 175.000 euros a millorar els parcs infantils del terme municipal. En total, es fan millores o es canvien els engronsadors i jocs existents a 9 parcs de Llucmajor, s’Arenal i Urbanitzacions. Aquestes millores es fan a compte del romanent de tresoreria de l’Ajuntament de Llucmajor i com a inversions financerament sostenibles.

A s’Arenal es col·loquen 311 metres quadrats de paviment de cautxú nou i es reparen els jocs del parc Joan Ferre Pomar. Així mateix, a la zona costanera també es substitueixen els jocs actuals i es col·loquen 150 metres quadrats de cautxú a la plaça de s’Estació i, al poliesportiu, es milloren amb reparació i reubicació de jocs.

A Urbanitzacions es col·loca cautxú i milloren o canvien els jocs actuals a la plaça Joan de Borbó (Badia Gran), carrer Acàcia (Son Verí Nou), carrer Garrovers (Les Palmeres), carrer Mar (Son Bieló), carrer de sa Torre (Cala Pi)

Finalment, en el nucli urbà de Llucmajor, es col·loca un nou joc i es repara la resta d’existents i també es posa 301 metres quadrats de paviment de cautxú continu nou.

El regidor de Manteniment de l’Ajuntament de Llucmajor, Bernadí Vives, explica que “començam a veure el fruit de l’esforç que hem fet aquesta legislatura en millorar la situació econòmica de l’Ajuntament i ara podem començar a fer inversions a compte del superàvit, ja que ara ens ho permet la Llei estatal”.

Vives afegeix que “millorar els parcs infantils és important perquè són espais molt sensibles i són utilitzats pels més petits de les famílies i, a banda de mantenir-los en bon estat, també és important anar actualitzant-los per complir les lleis i normes de seguretat”. En aquest sentit, afegeix que gràcies a aquestes darreres inversions “els parcs compliran la normativa Europea UNE-EN1176 i 1177 i rebran la certificació pertinent”.

Ho vols compartir?
Anterior
Llucmajor es promociona a la fira turística de Reisen Hamburg
Següent
Convocatòria del ple d’aprovació dels pressupost municipal de 2019
Menú