L’Ajuntament de Llucmajor impulsa iniciatives per a millorar l’accessibilitat del municipi

L'Ajuntament de Llucmajor impulsa iniciatives per a millorar l'accessibilitat del municipi

Celebrades les I Jornades Formatives de Turisme Accessible

La celebració aquesta setmana de les I Jornades Formatives de Turisme Accessible organitzades per la regidoria de Turisme, ha estat una primera passa que ha realitzat l’Ajuntament de Llucmajor per tal d’impulsar diferents iniciatives i activitats encaminades a millorar l’accessibilitat del terme municipal.

Les jornades s’han celebrat a les oficines municipals de s’Arenal per part de Handisport, una fundació que treballa des de fa més de 10 anys en la inclusió de persones amb discapacitat. Les jornades han tractat el turisme accessible i gestió de la destinació i atenció i tracte a persones amb discapacitat.

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Llucmajor, Lucia Escribano (PSOE), explica que “aquestes jornades formatives en turisme accessible són una passa més que feim per tal d’aconseguir un municipi accessible per a tothom, és la primera vegada que organitzam aquestes jornades a Llucmajor i som el tercer municipi que ho fa després de Palma i Alcúdia”. “Les jornades són una passa de les moltes que farem per tal d’aconseguir fer un municipi accessible”, explica Escribano que apunta que “arran de la celebració d’aquestes jornades hem demanat a Handisport que ens faci un estudi de l’estat de tots els edificis visitables o d’interès turístic de Llucmajor en matèria d’accessibilitat”.

A les jornades hi participaren prop de 40 persones entre treballadors municipals que fan feina de cara al públic, personal d’agències de viatges, d’hotels i estudiants del curs Llucmatourist, entre altres.

Escribano es mostra satisfeta d’aquesta primera experiència i apunta que es repetirà però en una propera convocatòria i en horari d’horabaixa perquè “molta gent del sector turístic ens ha fet saber que no hi ha pogut assistir perquè ha començat la temporada turística”, afegeix la regidora.

Entre altres iniciatives, l’Ajuntament de Llucmajor elaborarà un informe sobre l’estat dels edificis visitables o d’interès turístic en matèria d’accessibilitat.

Ho vols compartir?
Anterior
Ampliació del camí de sa Torre que uneix el nucli urbà amb urbanitzacions
Següent
Els nins i nines de 6 de Primària es “graduen” en educació viària
Menú