L’ajuntament de Llucmajor dóna la benvinguda a l’alumnat treballador dels projectes mixts SOIB Jove

Un any més l’Ajuntament de Llucmajor du a terme els projectes mixts d’ocupació i formació a través de la convocatòria de subvencions SOIB Formació i Ocupació 2022.

Aquest any els dos projectes estan dirigits a joves d’entre 16 i 29 anys, per tal de millorar les possibilitats d’inserció dels i les 20 joves participants. Els projectes «Hortusmajor III» i «Boscmajor VI» són projectes mixts per a menors de 30 anys (SOIB Jove Ocupació i Formació, finançat pel SOIB amb la participació del SEPE, Garantia Juvenil i el Fons Social Europeu), on l’alumnat treballador obtindrà un Certificat de Professionalitat.

Per a la realització dels projectes s’han atorgat dues subvencions de 222,880 i 224,480 euros respectivament. «Hortusmajor III» prepara per a obtenir un Certificat de Professionalitat de nivell 2 en Instal·lació i Manteniment de Jardins i Zones Verdes.

Durant 12 mesos aniran combinant la seva formació amb un contracte laboral, a través del qual realitzaran activitats de jardineria per diferents espais del municipi, centres educatius, jardins i zones verdes.

A més, treballaran al viver municipal, fent manteniment del mateix, realitzant producció de planta i aplicant tots els coneixements que aniran adquirint durant la formació. Per una altra banda, el projecte «Boscmajor VI» també té una durada d’un any i l’alumnat treballador obtindrà el Certificat de Professionalitat de nivell 1 d’Activitats Auxiliars en Conservació i Millora de Forests.

Al llarg d’aquests mesos, a més de la formació, treballaran a diferents espais verds del municipi, realitzant tasques de conservació forestal, manteniment de camins, tancaments i altres per tal de millorar la imatge del municipi i col·laborar amb la prevenció d’incendis.

El batle del municipi, Éric Jareño i la regidora de Cultura, Formació i Ocupació, Xisca Lascolas, han donat la benvinguda als participants en aquests dos programes, en un acte que ha tingut lloc a l’Ajuntament de Llucmajor.

Ho vols compartir?
Anterior
Reactiva 2022
Següent
Llucmajor es presenta en Fitur com un destí sostenible i per a tot l’any
Menú