L’Ajuntament de Llucmajor i el Patronat de la Residència de Persones Majors de Llucmajor donen la benvinguda a les 11 persones contractades gràcies al programa SOIB Reactiva 2022

Dins el marc del projecte SOIB Reactiva 2022, l’Ajuntament de Llucmajor i el Patronat de la Residència de Persones Majors de Llucmajor formalitzen la contractació de diferents perfils professionals. 

Aquestes persones, la majoria del municipi, treballaran durant 6 mesos a l’Ajuntament de Llucmajor o a la Residència de Persones Majors de Llucmajor. En concret 3 professionals s’incorporaran a la Residència i els altres 8 a diferents àrees de l’Ajuntament. 

Els llocs de feina seran els següents:Ajuntament de Llucmajor – Línia 1 – Joves menors de 30 anys en situació d’atur:

Auxiliar Administratiu/va – 4

Auxiliar Informació Turística – 1

Auxiliar Informàtica – 1

Peó/na neteja de vehicles – 1

 

Ajuntament de Llucmajor – Línia 2 – Majors de 30 anys en situació d’atur de llarga durada: 

Oficial/a 2a mecànica – 1 

 

Patronat de la Residència de Persones Majors de Llucmajor – Línia 2 – Majors de 30 anys en situació d’atur de llarga durada: 

Peó/na de neteja – 1 

Conserge – 1

Oficial 2ª de manteniment – 1 

Aquest programa, promogut pel SOIB i finançat la Conferència Sectorial d’Ocupació I Assumptes Laborals, està destinat a fomentar la contractació de joves en situació d’atur i persones majors de 30 anys en situació d’atur de llarga durada. L’objectiu és millorar les possibilitats d’accés de col·locació de les persones desocupades en el mercat laboral i fomentar la contractació de joves majors de 16 anys. En aquest sentit, la regidora d’Ocupació, Xisca Lascolas, explica que: “És una molt bona oportunitat i una experiència per aquestes persones poder treballar dins l’administració pública durant sis mesos. Esperem poder seguir col·laborant amb el SOIB per tal de seguir ajudant a diversos col·lectius a incorporar-se en el món laboral i millorar l’ocupabilitat”. 

 

Ho vols compartir?
Anterior
Contracte menor per al tractament de desinsectació i desratització del Patronat de la Residència de Persones Majors de Llucmajor
Següent
L’Ajuntament de Llucmajor licita un nou contracte per a arreglar voreres per valor de 400.000 euros
Menú