L’Ajuntament de Llucmajor ha concedit 1,2 milions d’euros en ajudes directes al teixit empresarial del municipi

L’Ajuntament de Llucmajor ha vingut atorgant ajudes i subvencions a empreses i autònoms relacionats amb el teixit comercial del municipi per valor d’1.170.712,22 euros en el transcurs dels últims mesos.

Aquestes ajudes han servit per a la promoció i reactivació del comerç local, per a minimitzar l’impacte econòmic que ha suposat en el sector empresarial la crisi sanitària, o la subvenció per a promoure la modernització i la continuïtat del sector econòmic del municipi de Llucmajor.

En l’última convocatòria d’ajudes, l’Ajuntament de Llucmajor ha atorgat la quantitat de 573.482,72€ en ajudes directes a la inversió de comerços i empreses.

Éric Jareño, batle de Llucmajor posa en valor aquestes ajudes i declara que “en moments en els quals tot puja a causa d’una inflació descontrolada, és quan les Administracions hem d’estar al costat de qui genera riquesa i ocupació, i aquests són els autònoms i empreses del municipi, per això considerem que és el moment d’estar al costat de les empreses que, sense cap dubte, han vist com les seves matèries primes o costos fixos han augmentat considerablement, fent que en molts casos es produeixin situacions que poden posar en risc a les pròpies empreses”.

El batle de Llucmajor no va descartar continuar baixant impostos en un curt termini “ja que creiem que venen temps encara més difícils i és quan tot puja el moment en què un Ajuntament ha de baixar impostos”.

Per part seva, Pilar Bonet, regidora d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament de Llucmajor va declarar que “aquestes ajudes han suposat un important esforç per part del Consistori, ja que es produeixen en un moment en què també hem baixat impostos com el del Tractament dels Residus o quan hem eliminat les taxes d’ocupació de la via pública per part dels establiments”.

Ho vols compartir?
Anterior
Llucmajor baixa la taxa del fem quasi un 45% per a l’any 2023
Següent
Convocatòria i bases que han de regir les proves selectives per a la creació, mitjançant concurs-oposició, d’una borsa de treball de funcionaris i funcionàries interins arquitectes tècnics de l’escala d’administració especial, subescala tècnica, classe mitjana, especialitat arquitectura tècnica, grup A, subgrup A2
Menú